Un membru BEC a chefuit cu EBa si Basescu in noaptea alegerilor

Miercuri, 10 Iunie 2009, ora 21:00
3747 citiri
Un membru BEC a chefuit cu EBa si Basescu in noaptea alegerilor

Ziua judecator, noaptea chefuitor sau seara la "Pescarus", la masa cu presedintele Basescu, EBa si gasca de pedelisti si a doua zi la Biroul Electoral Central, la rezolvat "echidistant" reclamatiile privind fraudele electorale.

Victoria portocalie a fost sarbatorita, duminica seara, la restaurantul "Pescarus". Asta stim, a scris toata presa, au filmat toate televiziunile.

Ce nu trebuia sa aflam este ca la inceput erau prezenti doar Traian Basescu, cele doua Elene (EBa si Udrea) si apropiatii, insa in frunte cu gasca de pedelisti venita dupa orele 12:00 era, probabil, adevarata vedeta a acestui scrutin: Ana Maria Patru, vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente si membru al Biroului Electoral Central, informeaza Jurnalul National.

Iar pozitia intre liderii PD-L nu a fost oricare: a luat loc la masa presedintelui, langa ministrul Sportului, Monica Iacob Ridzi, si de cel al Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga.

Asadar, dupa ce a stat intreaga duminica la sediul Biroului Electoral Central pentru a supraveghea buna desfasurare a procesului de votare, Ana Maria Patru s-a infruptat din sampania victoriei si apoi s-a dus la munca sa rezolve "echidistanta" reclamatiile privind fraudele electorale.

Tacere, tacere, tacere

Daca cea care ar trebui sa fie corectitudinea in persoana nu a raspuns la telefon, nici comesenii ei nu au ajutat la dezlegarea misterului pentru ca, brusc, i-a lasat memoria: "Habar n-am cine e. Am vazut ca e o domnisoara acolo, dar am crezut ca e o prietena de-a lu' Elena", a declarat deputatul PD-L Gheorghe Albu, prezent la chef.

Si era, intr-adevar, o prietena "de-a lu' Elena". Elena Udrea. Sau cel putin asa scrie presa locala despre ea. Tot asa spun si mai multi politicieni de pe meleagurile valcene. "Ea si Elena Udrea sunt foarte bune prietene. Udrea este cea care a promovat-o la Bucuresti. Aici, nu era o figura marcanta, asa ca am ramas cu gura cascata cand am aflat ca o fac vicepresedinte la AEP", a declarat un deputat de Valcea.

"Nu este prima data cand Ana Maria Patru merge la petreceri cu pedelistii. De fapt, unde este Elena Udrea, este si ea. Ca a fost duminica la 'Pescarus' arata in mod clar cat este de partinitoare ca membru BEC", a mai spus pedelistul.

Cine e Ana Maria Patru?

Ana Maria Patru a aterizat in conducerea Autoritatii Electorale Permanente in martie 2007, cu doua luni inaintea referendumului pentru suspendarea presedintelui.

A fost propusa chiar de Presedintie, dupa ce facuse un stagiu la conducerea Filialei Regionale Sud a AEP. Ca reprezentant al Autoritatii Electorale, Patru a devenit si membru al BEC, cartierul general al alegerilor din Romania.

Inainte de a deveni functionar de rang inalt, Patru a fost vicepresedinte al PD Valcea, insa la rugamintea ministrului Turismului a fost promovata.

Acum, Ana Maria Patru este vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente, unde are atributii de gestionare a bugetului pentru alegeri, organizare de licitatii pentru cumpararea softului care centralizeaza voturile si, cel mai important, monitorizeaza modul de alcatuire a listelor electorale.

Ca membru al Biroului Electoral Central, Patru are pe mana rezolvarea reclamatiilor privind eventuale fraude electorale. Mai mult, BEC si Autoritatea Electorala Permanenta gestioneaza si listele suplimentare care alimenteaza suspiciunile de fraudare a alegerilor prin turism electoral.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Basescu EBa petrecere, #BEC petrcere pedelisti , #ancheta