Un procuror trimite infractorii la spovedanie

Joi, 18 Decembrie 2008, ora 08:14
2151 citiri
Un procuror trimite infractorii la spovedanie

Procurorul-sef din Viseul de Sus, judetul Maramures, apare intr-o inregistrare alaturi de doi binecunoscuti infractori locali, pe care ii sfatuieste sa mearga sa se spovedeasca la biserica.

Cei doi terorizeaza de ani buni localitatea si au fost acuzati pana acum de ultraj, santaj, viol si complicitate la furt, insa Tatuca, asa cum este cunoscut prim-procurorul, i-a trimis de fiecare data la preot, informeaza Realitatea TV.

Ultima abatere de la lege a celor doi barbati, Cracana Olimpiu si Grad Ioan, a avut loc in luna august 2008, in ziua in care premierul Calin Popescu Tariceanu era in vizita la Viseul de Sus.

Un tanar le-a cerut ajutorul politistilor care fluidizau traficul pentru ca prietena lui a fost sechestrata intr-un bar. Agresorii, Cracana si Grad, in stare de ebrietate, au refuzat s-o elibereze pe tanara, insa unul dintre politisti a reusit sa o scape.

Cei doi, Cracana si Grad, au hotarat insa sa se razbune si au aruncat cu lazi dupa omul legii si l-au urmarit pana intr-o intersectie. Trupele de interventie rapida i-au calmat pe cei doi agresori. Ei au fost condusi la audieri, fiind acuzati de ultraj.

Contactat telefonic, Procurorul Tatuca a dat solutie de neincepere a urmaririi penale (NUP) in cazul celor doi: "N-au fost loviti politistii, deci n-a fost un ultraj. A fost o conduita oarecum necorespunzatoare. Pentru acest lucru, Cracan a fost sanctionat contraventional."

Politistii din Maramures au sesizat insa Parchetul conform legii, iar cazul a ajuns si in atentia Consiliului Superior al Magistraturii. Membrii CSM au clasat cazul pentru ca sesizarea a fost una anonima, nesemnata.

In ceea ce priveste infractiunile de care sunt invinuiti, ultraj, viol, santaj, Tatuca a conchis: "Nu judecam oamenii dupa antecedentele lor, ci dupa faptele comise."

Bancul Zilei: De ce vrea să se spovedească o femeie
Bancul Zilei: De ce vrea să se spovedească o femeie
- Părinte, vreau să mă spovedesc. - Fiica mea, te-ai spovedit azi dimineață. - Părinte, între timp a apărut o actualizare de date...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#infractori, #procuror, #spovedanie , #ancheta
Comentarii
Poza Evacuatorul
Evacuatorul
rank 1
Si recidivistii BARBIERU ION CRISTIAN si ALAZAROEI CATALINA se spovedesc la militieni !