Vanghelie si Becali erau sa se ia la bataie

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 23:15
8828 citiri
Vanghelie si Becali erau sa se ia la bataie
Foto: Pro Tv

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a napustit luni seara in sediul televiziunii B1 TV, unde, presedintele PNG, Gigi Becali, era invitat la emisiunea "Nasul", moderata de Radu Moraru.

Marian Vanghelie era foarte suparat din cauza comentariilor pe care Gigi Becali le-a facut in legatura cu contracandidata sa de la PSD, Oana Mizil.

Liderul PNG a calificat-o pe aceasta drept "puicuta de nomenclaturist" si o nestiutoare, care nu are cum sa-i fie contracandidata.

Spiritele s-au calmat intr-o pauza publicitara, in care cei doi oameni politici s-au gratulat fiecare cum a putut mai bine.

"Nu va pot spune ce si-au spus. Sunt doi oameni care nu fac parte din Academia Romana, dar totul s-a petrecut intr-un spatiu privat. Gigi Becali si-a dat seama ca risca sa pice intr-o capcana si chiar i-am avertizat bodyguarzii sa nu reactioneze. Vanghelie a fost foarte civilizat, nu a lovit, nici bodyguarzii nu au pus mainile pe el", a povestit pentru Cotidianul, Radu Moraru.

Conflictul Vanghelie-Becali a izbucnit sambata, moment in care seful organizatiei Bucuresti a PSD l-a acuzat pe patronul Stelei ca pregateste fraudarea alegerilor alaturi de PD-L.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Marian Vanghelie, #Gigi Becali, #bataie, #injuraturi, #Studio, #B1 TV, #Nasul, #Radu Moraru , #ancheta