Vanghelie si Becali erau sa se ia la bataie

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 23:15
8684 citiri
Vanghelie si Becali erau sa se ia la bataie
Foto: Pro Tv

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a napustit luni seara in sediul televiziunii B1 TV, unde, presedintele PNG, Gigi Becali, era invitat la emisiunea "Nasul", moderata de Radu Moraru.

Marian Vanghelie era foarte suparat din cauza comentariilor pe care Gigi Becali le-a facut in legatura cu contracandidata sa de la PSD, Oana Mizil.

Liderul PNG a calificat-o pe aceasta drept "puicuta de nomenclaturist" si o nestiutoare, care nu are cum sa-i fie contracandidata.

Spiritele s-au calmat intr-o pauza publicitara, in care cei doi oameni politici s-au gratulat fiecare cum a putut mai bine.

"Nu va pot spune ce si-au spus. Sunt doi oameni care nu fac parte din Academia Romana, dar totul s-a petrecut intr-un spatiu privat. Gigi Becali si-a dat seama ca risca sa pice intr-o capcana si chiar i-am avertizat bodyguarzii sa nu reactioneze. Vanghelie a fost foarte civilizat, nu a lovit, nici bodyguarzii nu au pus mainile pe el", a povestit pentru Cotidianul, Radu Moraru.

Conflictul Vanghelie-Becali a izbucnit sambata, moment in care seful organizatiei Bucuresti a PSD l-a acuzat pe patronul Stelei ca pregateste fraudarea alegerilor alaturi de PD-L.

#Marian Vanghelie, #Gigi Becali, #bataie, #injuraturi, #Studio, #B1 TV, #Nasul, #Radu Moraru , #ancheta