Voiculescu are diploma de doctor falsa

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 09:12
14132 citiri
Voiculescu are diploma de doctor falsa

De parca nu era de ajuns manjit cu decizia CNSAS de colaborare cu Securitatea "pentru o paine", cu incercarea de manipulare a presei prin detinerea trustului Intact, cu functia de lider fondator al PC, informatorul sef Dan Voiculescu este si doctor, potrivit unei diplome, pe care a achizitionat-o de la o universitate americana ilegala.

Felix a fost insa si profesor la universitatea cu "bila care nu mai cade", Academia de Stiinte Economice. A predat pe banii contribuabilior, numai el stie ce si cum, ani buni, foarte buni pentru buzunarele lui. Insa, ca sa fii profesor la Universitate, trebuie sa fii si doctor, scrie Ziua in pagina electronica.

Cum doar o diploma romaneasca, obtinuta pe bancile Crescent, in 1987, nu era de ajuns si nu dadea bine la CV, Voiculescu s-a gandit sa o altoiasca pe cea romaneasca cu pedigri american.

In 1990, cand toata lumea era ocupata cu libertatea fesenista, Voiculescu s-a pus cu burta pe carte si a studiat cat a fost ziulica de mare pana ce a obtinut, tocmai in indepartata America, la institutia de invatamant Pacific Western University o diploma de doctor.

Ce Harvard? Pacific Western University, o paria a sistemului de invatamant american, este o facultate fara sediu, o progenitura care pentru cativa arginti te face intr-o clipita doctor in ce vrei tu, desi nu are voie sa emita astfel de diplome. Pacific Western University este o pseudoinstitutie care, din cauza scandalurilor, isi schimba denumirea si locatia ca pe ciorapi. Murdari, evident.

Dupa ce s-a oparit la nervi pentru ca a fost imitat de altii in tupeul de a-si procura diplome false, Voiculescu a dat un comunicat pe site-ul sau personal: "Din 2003 mi-am suspendat cursurile in semn de protest fata de usurinta acordarii titlului de doctor unor persoane cu o moralitate sau profesionalism indoelnice".

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....