Unicul supravietuitor al trupei Goodbye to Gravity a semnat initiativa "Fara penali"

Marti, 24 Iulie 2018, ora 15:54
5394 citiri
Unicul supravietuitor al trupei Goodbye to Gravity a semnat initiativa "Fara penali"
Foto: Facebook/ USR Arad

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity si singurul supravietuitor al formatiei dupa incendiul din clubul Colectiv, a semnat initiativa "Fara penali in functii publice" sustinuta de USR, chiar daca se afla in Germania, unde inca se recupereaza.

Parintii lui Andrei au semnat si ei, marti, initiativa, aducand cu ei si semnatura acestuia, se arata pe pagina de Facebook USR Arad.

"Andrei Galut sustine de la distanta campania #FaraPenali

La cortul campaniei #FaraPenali din Arad au semnat astazi membrii familiei lui Andrei Galut, aducand totodata semnatura acestuia, pe care au primit-o cu posta din Germania. Solistul si unicul supravetuitor al trupei Goodbye to Gravity, grav ranit in incendiul din clubul Colectiv, a dorit sa transmita sustinerea sa pentru o societate curata, in care politicienii certati cu legea nu au ce sa caute.

La mai bine de doi ani si jumatate de la tragedia care a expus dimensiunea coruptiei si efectele sale criminale, artistul aradean s-a alaturat sutelor de mii de semnatari ai campaniei, din clinica din Germania unde urmeaza procesul de recuperare", precizeaza organizatia judeteana a Uniunii pe reteaua de socializare.

USR scrie ca semnatura sa are in special o valoare simbolica, in contextul in care Andrei este "una dintre victimele cele mai grav si mai direct afectate de fenomenul coruptiei".

"Semnatura sa are o valoare simbolica deosebita, Andrei reprezentand una dintre victimele cele mai grav si mai direct afectate de fenomenul coruptiei. Semnand impotriva unor politicieni pentru care legea si normele sunt cel mult optionale, pentru care banii publici conteaza mai presus decat vietile si bunastarea cetatenilor, solistul aradean le spune ca ne-am saturat de ei, ca dorim o societate guvernata de bun simt si de responsabilitate.

Cei care doresc sa sprijine campania #FaraPenali o pot face semnand la cortul din fata magazinului Ziridava, zilnic intre orele 10-18:00. Pot descarca liste pe farapenali.ro, pentru a le semna alaturi de prieteni, colegi si familie si a le aduce apoi la cort sau la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numarul 5, etaj 4", se mai arata in mesajul publicat pe Facebook.

In acest context, amintim ca marti plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat cererea de pensionare depusa de Valeriu Mihail Terceanu, care este judecator in dosarul Colectiv, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti.

Asta inseamna ca procesul ar putea fi reluat de la zero, potrivit normelor in vigoare.

Citește și:
Căile juridice în cazul Schengen, ca o Fata Morgana. Europarlamentar: ”Adică noi ne aşteptăm ca undeva, cineva să ne facă dreptate, dar aceasta nu există”
Căile juridice în cazul Schengen, ca o Fata Morgana. Europarlamentar: ”Adică noi ne aşteptăm ca undeva, cineva să ne facă dreptate, dar aceasta nu există”
Politicienii români par că încă nu au găsit calea comunicării cu statele Schengen pentru a le convinge să ne primească în comunitate. Unii spun că există căi juridice care să rezolve...
Nehammer şi Rutte au pus la cale soarta Schengen. La ce concluzie au ajuns privind România și Bulgaria
Nehammer şi Rutte au pus la cale soarta Schengen. La ce concluzie au ajuns privind România și Bulgaria
Cancelarul austriac Karl Nehammer l-a primit joi la Viena pe premierul olandez Mark Rutte, pentru a discuta despre migrație. Ambii politicieni s-au opus în decembrie aderării României şi...