Dusa deconteaza la Dragnea lucrarile de la Deveselu: Nota de plata - 4,5 milioane de lei

Marti, 27 Mai 2014, ora 18:01
2860 citiri
Dusa deconteaza la Dragnea lucrarile de la Deveselu: Nota de plata - 4,5 milioane de lei
Foto: Arhiva

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a mers, marti, la baza de la Deveselu, unde a declarat ca lucrarile la reteaua de apa si canalizare au fost finalizate si ca va discuta cu vicepremierul Liviu Dragnea pentru a le deconta, fiind vorba despre aproximativ 4,5 milioane de lei.

Ministrul Mircea Dusa s-a intalnit, marti, cu primarul din Deveselu, Ion Aliman, cu care a discutat despre lucrarile care au loc in localitate, dar si la baza militara.

Ulterior, Dusa a vizitat stadiul lucrarilor din interiorul bazei militare, fiind insotit de reprezentanti ai Armatei, presa neavand acces.

"Am dorit sa verific stadiul lucrarilor atat de la baza de la Deveselu, cat si a lucrarilor exterioare, cele care erau in sarcina Consiliului Local Deveselu. In baza lucrarile sunt deja in grafic, atat lucrarile pe care le face partea romana, cat si cele pe care le face partea americana.

Vorbesc de lucrarile care vizeaza iluminatul perimetral, securitatea perimetrala, cat si cele de la pavilioanele care urmeaza sa gazduiasca militarii care vor desfasura misiunile", a afirmat Dusa.

Scutul antiracheta de la Deveselu - cand va fi operational

El a spus ca in localitate lucrarile la reteaua de apa si de canalizare sunt terminate, primarul precizand ca mai trebuie facute cateva "retusuri".

Ministrul a mai afirmat ca este vorba despre "lucrari complexe care vor crea posibilitatea ca in 2015, prin parteneriatul strategic pe care Romania il are cu SUA, baza de la Deveselu sa fie operationala".

Intrebat despre informatiile potrivit carora avioane rusesti au survolat Marea Neagra, in apropierea spatiul Romaniei, Dusa a raspuns: "Nu sunt. Sunt avioane de patrulare si supraveghere, n-au cum sa survoleze, dar asa cum am mai precizat, impreuna cu NATO, saptamanile trecute, am organizat misiuni de supraveghere aeriana cu acele avioane AWACS si cu avioane de vanatoare din dotarea Fortelor Aeriene".

#lucrari Deveselul decont, #decontare Deveselu Dusa, #Dusa Dragnea decontare Deveselu , #antiracheta