Agresorul fetei lui Adrian Enache, extrem de periculos si de o violenta deosebita - motivare

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 21:04
3498 citiri
Agresorul fetei lui Adrian Enache, extrem de periculos si de o violenta deosebita - motivare
Foto: Realitatea TV

Individul care a agresat-o pe fiica artistului Adrian Enache, Riad Ali Kanaan, are un comportament extrem de periculos si a manifestat o violenta deosebita in cadrul unui conflict cu o persoana minora, se arata in motivarea deciziei de arestare preventiva a acestuia.

Magistratii Judecatoriei sectorului 1, care au dispus arestarea preventiva a cetateanului care a agresat-o cu un briceag pe fata cantaretului, considera ca reactia sa ar fi putut henera consecinte deosebit de grave, transmite Mediafax.

Adrian Enache, prima declaratie dupa atacul asupra fiicei sale

"La aprecierea starii de pericol pentru ordinea publica, in ceea ce il priveste pe inculpat, judecatorul de drepturi si libertati are in vedere tocmai modalitatea concreta de savarsire a faptei, respectiv pe fondul unui conflict izbucnit spontan, in care a fost implicata o persoana de sex feminin minora, inculpatul manifestand in gestionarea acestuia o reactie violenta exagerata, tradusa prin folosirea briceagului pe care il avea asupra sa, cu care a cauzat victimei mai multe plagi injunghiate la nivelul toracelui (san drept) si a mainilor, reactie ce ar fi putut genera consecinte deosebit de grave", se arata in motivarea instantei.

De asemenea, judecatorii au aratat ca nu vor retine apararea inculpatului, care sustine ca "acesta ar fi fost scos din minti de atitudinea recalcitranta a persoanei vatamate", dupa ce aceasta din urma i-ar fi cerut explicatii in legatura cu informatiile pe care paznicul blocului le ofera parintilor despre ea, in sensul ca vine acasa la ore tarzii.

"Atitudinea de recunoastere si regret nu poate diminua, la acest moment, in mod semnificativ, impactul deosebit al faptei asupra constiintei opiniei publice generat de comportamentul inculpatului, acesta urmand a fi sanctionat conform dispozitiilor legale incidente in aceasta faza procesuala", se mai arata in motivarea de arestare preventiva a agentului de paza.

Fiica lui Adrian Enache, injunghiata de paznicul blocului in care locuieste tatal ei

Fiica lui Adrian Enache a fost atacata cu un briceag, saptamana trecuta, de paznicul blocului unde locuieste, cetateanul libanez Riad Ali Kannan. Conflictul a izbucnit dupa ce tanara i-a reprosat barbatului ca in locuinta sa nu exista curent electric.

Cantaretul Adrian Enache a depus plangere la politie pe numele agresorului, iar acesta a fost retinut si ulterior arestat, sub acuzatia de loviri si alte violente, precum si pentru abuz in serviciu, avand in vedere ca a comis fapta in timp ce era la munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#motivare arestare agresor, #fiica Adrian Enache atacata cutit, #fiica Adrian Enache paznic injunghiere , #arestare