Pompier prins cand fura roti de masini

Luni, 30 August 2010, ora 18:33
1971 citiri
Pompier prins cand fura roti de masini
Foto: Arhiva

Un subofiter din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, conducator auto in cadrul detasamentului de inteventie, este urmarit penal in stare de libertate pentru furt calificat, dupa ce a fost prins in flagrant cand incerca sa fure rotile unui autoturism.

Sergentul major Octavian Roiban, conducator auto in cadrul detasamentului de inteventie de la ISU Mehedinti, a fost prins in flagrant de un echipaj de politisti, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 4.00, cand incerca sa sustraga rotile unui autoturism parcat pe strada Gheorghe Anghel din Drobeta Turnu Severin.

Hotul, care se afla in stare de ebrietate, a incercat sa scape aratandu-le politistilor legitimatia de pompier. Pompierul se afla in concediu atunci cand a fost prins de politisti.

"Politistii Biroului de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Drobeta Turnu Severin, in cooperare cu cadrele Biroului de ordine publica urban, au intocmit acte premergatoare fata de R. Octavian, de 25 de ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin.

In data de 27.08.2010, acesta a incercat sa sustraga patru roti complete de la un autoturism ce apartine lui P. Mirel , vehicul parcat pe str. Gheorghe Anghel din Dr. Tr. Severin. Fata de R. Octavian s-a dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, fapta prevazuta si pedepsita de art. 20 raportat la art.208-209 C.P. Cercetarile continua cu autorul in stare de libertate", a declarat purtatorul de cuvant al IPJMehedinti, inspectorul principal Nicolae Lohon.

Purtatorul de cuvant al ISU Mehedinti, sergent major Ramona Nistor, a declarat ca institutia pe care o reprezinta a fost informata telefonic de catre politisti despre faptul ca sergentul major Octavian Roiban a fost implicat intr-o tentativa de furt de roti de autoturisme.

"Ni s-a mai spus ca, sambata dimineata, in jurul orei 4.00, cand s-a petrecut evenimentul, subofiterul se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Vom lua masurile care se impun in functie de finalizarea dosarului", a precizat purtatorul de cuvant al ISU.

Cu cateva saptamani in urma, alti trei pompieri de la ISU Mehedinti, care sortau ajutoare umanitare pentru sinistratii din Moldova, au furat mai multe plase cu haine folosite, care urmau sa fie distruse.

Acestia au fost sanctionati cu amanarea in grad pe o perioada de doi ani, dupa ce au fost judecati de comisa de judecata din cadrul ISU Mehedinti pentru incalcarea onoarei si demnitatii militare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#pompier arestat furt, #arestat furt roti masina , #arestare
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
"Pompierul se afla in concediu atunci cand a fost prins de politisti."