Scandal la nunta lui Tariceanu - doi paparazzi au fost arestati

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 07:52
2535 citiri
Scandal la nunta lui Tariceanu - doi paparazzi au fost arestati

Doi paparazzi au fost arestati preventiv in urma unor incidente in care au lovit doi cameramani, langa Palatul Ghika din Bucuresti, unde a avut loc petrecerea de nunta a fostului premier Calin Popescu Tariceanu.

Decizia, luata de Judecatoria Sectorului 2, nu este definitiva.

Cei doi paparazzi au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru incalcarea Legii circulatiei, iar celalalt primind o amenda administrativa pentru lovire, au declarat surse din Politie.

Incidentele au inceput sambata seara, dupa ora 23.00, cand trei paparazzi din presa mondena au intrat intr-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi din local, angajati la petrecerea de nunta.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticla in cap un steward, insa conflictul a fost aplanat, cel putin temporar, dupa interventia politistilor de ordine publica de la Sectia 7, care au constatat ca nimeni nu vrea sa depuna plangere.

"Politia s-a autosesizat dupa ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la fata locului sosind si mai multe echipe de jurnalisti, pentru a relata despre cele intamplate", spun sursele citate.

Ulterior, dupa plecarea Politiei, paparazzi s-au aratat deranjati de faptul ca sunt filmati si i-au atacat pe jurnalistii veniti langa Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV si Realitatea TV, au fost loviti de catre agresori, la fata locului sosind, din nou, politistii de la Sectia 7.

In urma incidentelor, la Politie au dat declaratii cei trei paparazzi, operatorii loviti, care au depus plangeri, opt martori si doi stewarzi de la petrecerea nuntii lui Tariceanu.

"Tot la Politie, s-a facut si recunoastere din grup, dupa care doi dintre paparazzi au fost retinuti, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice", au mai spus aceleasi surse.

Conform declaratiilor unor martori, agresorii ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice.

Potrivit Politiei, acestia vor fi cercetati si pentru lovire, daca operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale.

In urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV i-a fost scoasa o lucrare dentara, iar cel de la Pro TV are vanatai tot la nivelul fetei.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#scandal nunta Tariceanu, #paparazzi arestati nunta Tariceanu , #arestare