Judecatoarea arestata pentru santaj sexual sustine ca a fost violata

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 15:34
3408 citiri
Judecatoarea arestata pentru santaj sexual sustine ca a fost violata

Judecatoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, arestata preventiv pentru santaj sexual, reclama ca a fost violata.

Avocatii judecatoarei sustin ca, de fapt, Carmen Mladen a fost violata de un om de afaceri timp de doi ani, potrivit Romania Tv.

"Dansa a fost violata, asa a si inceput relatia dintre cei doi. S-au intalnit intr-o camera de hotel. Denuntatorul a fortat-o sa intretina si alte relatii cu el, prin santaj. Daca ar fi facut doamna o plangere penala inaintea domnului, el ar fi fost arestat, o chestiune de care pe care", a mentionat Tonel Pop, avocatul judecatoarei.

Judecatoarea acuzata de santaj sexual, arestata preventiv pentru 29 de zile

Magistrata a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei de joi a Curtii de Apel Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Instanta a luat aceeasi hotarare in cazul lui Ionel Stoian - retinut de DNA, alaturi de Mladen, sub aceeasi acuzatie.

Judecatoare retinuta de DNA pentru santaj sexual - UPDATE

Potrivit DNA, judecatoarea Carmen Mladen, de la Sectia civila a Curtii de Apel Craiova, a primit 5.000 de euro de la o persoana pe care o santaja din 28 mai, impreuna cu Ionel Stoian, careia i-a spus ca va face publice fapte compromitatoare daca nu primeste banii.

In perioada 28 mai - 12 iunie, Carmen Mladen si Ionel Stoian "au constrans, in mod repetat, o persoana denuntatoare, parte vatamata in cauza, sa le remita sume de bani, sub amenintarea ca vor da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru respectiva persoana", au precizat procurorii.

Cei doi au obtinut astfel 5.000 de euro de la persoana vatamata, banii fiind primiti miercuri de judecatoarea Carmen Mladen.

In aceeasi zi, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat retinerea si arestarea preventiva a magistratului de la Curtea de Apel Craiova.

Potrivit unor surse judiciare, Mladen este acuzata ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu oameni de afaceri, despre care avea cunostinta ca sunt casatoriti. Ulterior, judecatoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natura sa afecteze casniciile lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#judecatoare santaj sexual violata, #judecatoare arestata violata, #judecatoare Carmen Mladen arest , #arestare