Nutu Camataru, angajat ca director de imagine al unei firme

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 10:56
4047 citiri
Nutu Camataru, angajat ca director de imagine al unei firme
Foto: arhiva

Nutu Camataru, pe numele sau adevarat Ion Balint, are zece clase, dar asta nu l-a impiedicat sa fie angajat drept director de imagine la o firma. El ocupa aceasta functie in momentul in care a fost retinut. Informatia a aparut in rechizitoriul procurorilor DIICOT.

Nutu Camataru era, la momentul la care a fost ridicat de catre anchetatori, "director de imagine la SC Doremit SRL", se arata in rechizitoriul citat de Mediafax.

Fratele lui Nutu, Vasile Balint, zis Sile Camataru, este muncitor, insa nu era angajat la momentul retinerii.

Fiul cel mare al lui Sile Camataru, Mario Balint, in varsta de 22 ani, deferit justitiei in stare de libertate in acelasi dosar, este mentionat in rechizitoriu ca fiind student in anul III la Universitatea "Dimitrie Cantemir" Bucuresti, nu este casatorit, nu are antecedente penale si, la fel ca tatal lui, nu a recunoscut nicio acuzatie.

Tot in rechizitoriul DIICOT se precizeaza ca Marian Bucur, zis Cenusa, unul dintre liderii gruparii Sportivilor, are 12 clase, iar ocupatia lui este de translator de limba germana. Acesta nu avea loc de munca, este casatorit si nu si-a recunoscut faptele.

Zeci de persoane din clanurile Camataru si cel al Sportivilor, trimise in judecata

Sile si Nutu Camataru au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT Bucuresti intr-un lot de 54 de inculpati, dintre care 10 in arest preventiv.

Inculpatii fac parte din doua din cele mai importante grupari infractionale constituite pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, se arata in comunicatul remis presei.

"Gruparile infractionale organizate, cunoscute sub denumirile 'Camatarii" si 'Sportivii' erau specializate in savarsirea de infractiuni de violenta - santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma letala fara drept", sustin procurorii DIICOT.

Din probele administrate in dosarul penal reiese ca cele doua grupari au actionat "pe doua paliere infractionale".

"Astfel, exista suspiciunea rezonabila ca, in perioada 2008 - 2012, in spatiul public, membrii celor doua grupari rivale au provocat conflicte stradale in care s-au folosit inclusiv arme de foc, in scopul asigurarii suprematiei la nivel infractional in municipiul Bucuresti, situatii ce au avut drept consecinta directa punerea in primejdie a vietii si integritatii corporale a mai multor persoane", se arata in comunicatul DIICOT.

Pe de alta parte, procurorii au probe conform carora inculpatii "au savarsit infractiuni de violenta, generatoare de beneficii financiare substantiale, in principal in material acordarii/recuperarii unor imprumuturi de bani cu camata".

Dosarul este trimis pentru solutionare la Curtea de Apel Bucuresti.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#camataru sile nutu director imagine, #director firma nutu camataru angajat , #arestare