Radu Mazare: Nicusor Constantinescu sufera de cancer la prostata

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 22:38
2902 citiri
Radu Mazare: Nicusor Constantinescu sufera de cancer la prostata

Primarul Constantei, Radu Mazare, a aratat ca presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA intr-un dosar privind fapte de coruptie, sufera de cancer la prostata.

Radu Mazare a povestit, la Antena 3, ca Nicusor Constantinescu sufera de cancer la prostata si urmeaza un tratament de reducere a testosteronului in vederea realizarii unei operatii, in SUA.

"Este un tratament foarte dur de reducere a testosteronului, (...) care creeaza depresie si anxietate", a spus Radu Mazare.

Seful CJ Constanta Nicusor Constantinescu, retinut

Nicusor Constantinescu a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri dupa-amiaza. Presedintele Consiliului Judetean Constanta urmeaza a fi prezentat, joi, la Tribunalul Bucuresti, in vederea emiterii mandatului de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie - au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea lui Nicusor Constantinescu, pentru 3 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

Constantinescu a fost saltat, miercuri, de mascati, de la domiciliu, pentru a fi adus la sediul DNA Bucuresti.

Procurorii DNA au descins la sediul CJ si la mai multe institutii din judet, pentru a ridica documente necesare in dosarul de coruptie in care este implicat Nicusor Constantinescu.

Nicusor Constantinescu se afla sub control judiciar, ceea ce inseamna ca trebuie sa se prezinte la audieri de fiecare data cand i se solicita acest lucru. Totodata, el trebuie sa ii anunte pe oamenii legii daca isi schimba domiciliul.

Pe 15 ianuarie, seful CJ Constanta a fost saltat de procurorii anticoruptie chiar de pe strada, din fata sediului institutiei pe care o conduce. Pentru ca nu s-a prezentat la sediul DNA cand a fost chemat, el a fost inconjurat de procurori si luat de pe strada, la data mentionata.

Totusi, pentru ca a incercat sa se opuna Nicusor Constantinescu a fost urcat cu forta in duba anchetatorilor, nu inainte de a striga in gura mare ca este victima unui abuz.

Seful Regiei de Drumuri si Poduri Constanta, saltat de DNA in dosarul lui Nicusor Constantinescu

Dupa audieri, lui Nicusor Constantinescu i s-a dat drumul si i s-a spus ca are interdictia de a parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

Procurorii DNA informasera ca au inceput urmarirea penala fata de Constantinescu, pentru sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nicusor Constantinescu cancer, #Nicusor Constantinescu retinut , #arestare