Salvamontista batuta in bar: Agresorul a fost arestat preventiv

Luni, 08 Februarie 2016, ora 15:01
3068 citiri
Salvamontista batuta in bar: Agresorul a fost arestat preventiv
Foto: Arhiva Ziare.com

Agresorul salvamontistei din statiunea Straja a fost arestat preventiv luni pentru o perioada de 30 de zile, in urma hotararii luate de magistratii Judecatoriei Petrosani, dupa ce procurorii l-au acuzat de comiterea infractiunilor de lovire si alte violente.

Instanta a respins cererea formulata de Constantin Sorin Palesica, prin aparatorul sau, de a fi cercetat in stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar, se arata in hotararea publicata pe portalul instantelor de judecata.

Decizia luata de judecatori in camera de consiliu poate fi contestata in termen de 48 de ore. Barbatul va fi trimis in arestul politiei din Targu Jiu.

Salvamontista batuta intr-un bar din Straja - dosar penal pe numele agresorului

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani au finalizat luni audierea barbatului care a batut-o pe salvamontista din statiunea Straja, pe numele lui Sorin Constantin Palesica fiind emisa o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile sub acuzatia de lovire si alte violente.

Impotriva lui Palesica au depus plangeri trei persoane, dintre care doua au prezentat anchetatorilor si certificate medico-legale din care reiese ca au nevoie de ingrijiri medicale pentru 4-5 zile.

Salvamontista batuta in bar: Jandarmul care n-a intervenit, cercetat de Parchetul Militar

Daca va fi gasit vinovat in acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste din Straja risca sa primeasca o pedeapsa care poate ajunge pana la 4 ani de inchisoare, in conditiile in care barbatul este cunoscut ca recidivist.

O tanara salvamontista de 21 de ani a fost batuta, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bar din statiunea montana Straja de un barbat de 33 de ani, in timp ce se afla la o petrecere. Tanara a fost transportata la spital, in stare de inconstienta, de un echipaj SMURD, iar duminica a revenit acasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#agresor salvamontista arestat preventiv, #interlop Straja arestat preventiv , #arestare