Soferul care a ucis o femeie si a fugit, arestat preventiv (Video)

Marti, 30 August 2016, ora 12:29
3388 citiri
Soferul care a ucis o femeie si a fugit, arestat preventiv (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Soferul fara permis care a omorat o femeie saptamana trecuta si a fugit de la locul accidentului a fost arestat preventiv, in urma unei decizii de marti a Judecatoriei Sectorului 3, dupa ce initial a fost prins sambata, dar pus in libertate.

Tanarul a fost prezentat marti in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva, fiind acuzat de ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducere fara permis. Judecatorii au decis arestarea preventiva a suspectului, insa hotararea, desi este executorie, nu e si definitiva, arata televiziunile de stiri.

Accidentul a avut loc miercuri dimineata, pe strada Energeticienilor din Bucuresti, unde soferul a lovit o femeie care ar fi traversat neregulamentar, ea murind la spital.

Tanarul a parasit locul accidentului, insa a fost gasit in urma unei campanii online lansata de politistul Marian Godina, in care cetatenii au oferit informatii utile Politiei Rutiere.

Politistii au emis sambata o ordonanta de retinere si l-au dus pe tanar in fata unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3. Potrivit legii, magistratul putea sa confirme sau sa infirme ordonanta politistilor, insa in acest caz procurorul a ales sa infirme retinerea si sa-l lase pe barbat in libertate.

Soferul fugar prins cu ajutorul Internetului a fost lasat liber, Godina se revolta: E incredibil de frustrant!

Ulterior, duminica, audierile au fost reluate, iar ordonanta emisa de Politie sambata a fost pusa in aplicare, insa aceasta a expirat luni dimineata. Procurorii l-au retinut pe suspect dupa ce au extins cercetarile si pentru alte fapte, mai exact de conducere fara permis.

Intre timp, Parchetul General a demarat verificari la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 cu privire la modul in care s-a desfasurat ancheta deschisa impotriva soferului, mai exact pentru a vedea de ce a fost lasat initial in libertate tanarul de 23 de ani.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#sofer ucis femeie arestat, #sofer fara permis arestat, #sofer fugar arestat , #arestare
Comentarii