Ziare.com

Traficantii romani care lucrau cu mafia columbiana, arestati

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 19:19

   

Traficantii romani care lucrau cu mafia columbiana, arestati
Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele traficantilor de cocaina din Romania, care aveau legaturi cu cartelul columbian Medellin, retinuti de procurori DIICOT vineri dimineata.

Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata prin recurs de catre avocatii inculpatilor, Nadolu Constantin si Iosef Catalin, relateaza Realitatea TV.

Activitatea infractionala a cartelului columbian Medellina fost desfasurata in Romania de catre Nadolu Constantin, zis "Paco" si Iosef Catalin, zis "Jesi" si "Carlitos", sub coordonarea lui Victor Manuel Porto Sanchez, acestia asigurand preluarea in Romania a drogurilor de mare risc din America de Sud.

Cartelul columbian Medellin are retea in Romania: Doi traficanti de droguri, retinuti (Video)

Nucleul retelei de crima organizata se afla in Columbia, fiind reprezentat de catre liderii cartelului de droguri Medellin, respectiv fratii Miguel si Victor Mejia Munera ("Gemenii" sau "Los Mellizos").

Victor Manuel Porto Sanchez zis "El viejo", de nationalitate columbiana, este cercetat pentru savarsirea unor infractiuni de trafic international de droguri de mare risc si omor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1485 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor