Un iordanian care voia sa vanda aproape 19.000 de pachete de tigari de contrabanda a fost arestat in Ilfov

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, ora 20:49
3111 citiri
Un iordanian care voia sa vanda aproape 19.000 de pachete de tigari de contrabanda a fost arestat in Ilfov
Foto: Arhiva Pixabay

Trei persoane sunt cercetate pentru contrabanda cu tigari, dintre care una, de cetatenie iordaniana, in arest preventiv, prejudiciul in acest caz ridicandu-se la 233.000 de lei, a informat, miercuri, IPJ Ilfov.

Alte doua persoane sunt cercetate in arest la domiciliu, respectiv control judiciar.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, pe 15 noiembrie, politistii au efectuat perchezitii domiciliare la doua adrese din Bucuresti, la persoane banuite de comercializarea pe raza judetului Ilfov de tigari de contrabanda, cu timbru de acciza din alta tara.

"Cu ocazia documentarii intregii activitati infractionale, la aceeasi data, politistii ilfoveni au depistat in flagrant un autovehicul, care se deplasa din judetul Prahova in judetul Ilfov, transportand tigarete de contrabanda ce urmau sa fie comercializate. De asemenea, in urma investigatiilor efectuate de politisti au fost descoperite doua autoturisme abandonate, in care se afla o cantitate insemnata de tigari. In urma perchezitiilor efectuate la cele doua locatii, precum si la cele trei autovehicule au fost gasite 18.800 de pachete continand 376.000 de tigarete", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, cinci persoane au fost conduse la sediul IPJ Ilfov pentru continuarea cercetarilor, doua fiind retinute pentru 24 de ore, ulterior dispunandu-se control judiciar si, respectiv, arest la domiciliu.

Politistii ilfoveni au continuat, marti, cercetarile, fiind retinuta pentru 24 de ore o a treia persoana.

"Miercuri, barbatul de cetatenie iordaniana a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, fiind dispusa fata de acesta masura arestarii preventive pentru 30 de zile. Prin activitatea infractionala descoperita pana in prezent s-a produs un prejudiciu in valoare de aproximativ 233.000 de lei.

Cantitatea de tigarete a fost indisponibilizata, iar cele trei autoturisme au fost ridicate de catre politisti, pentru a fi confiscate. Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, pentru savarsirea infractiunii de contrabanda", se mai arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#cetatean iordanian retinut contrabanda tigari, #contrabanda tigari ilfov arestari , #arestare