Urmarit international, prins de Politia Rutiera

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 18:06
1998 citiri
Urmarit international, prins de Politia Rutiera
Foto: Arhiva

Politistii din Buzau au reusit sa prinda, vineri dupa-amiaza, un barbat din Galati pe numele caruia fusese emis mandat de arestare internationala.

"Dupa ce a fost oprit in trafic, conducand un autoturism cu peste 150 km la ora, un urmarit international a incercat sa scape de vigilenta politistilor rutieri, folosindu-se de o identitate falsa si documente falsificate.

Vineri dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier care actiona pe DN 2, E85, in afara localitatii Racoviteni pe linia prevenirii accidentelor de circulatie ce se pot produce pe fondul vitezei excesive, a oprit in trafic, pentru verificari un autoturism ce a fost inregistrat de aparatul radar ruland cu 155 km/h", se arata intr-un comunicat al IGPR.

Fiindu-i solicitate documentele personale si actele masinii, soferul a prezentat politistilor un permis de conducere cu privire la care s-a stabilit, in urma verificarilor efectuate, ca era anulat si ca nu-i apartinea.

Ulterior, acelasi conducator auto s-a legitimat cu un alt document, care fiind verificat in bazele de date a rezultat ca era intocmit in fals.

Politistii l-au condus la sediul Politiei Municipiului Rm. Sarat, iar in urma audierii si a investigatiilor efectuate de catre acestia a reiesit faptul ca acesta este un galatean de 35 de ani care era urmarit international din anul 2001, iar pe numele barbatului Tribunalul Galati emisese mandat de executare a pedepsei de 8 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de inselaciune.

Politistii buzoieni i-au intocmit respectivului dosar penal pentru comiterea infractiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere", "fals privind identitatea" si "uz de fals", iar ulterior a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva de la Inspectoratul de Politie Judetean Buzau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#barbat urmarit international, #barbat prins Buzau , #arestare