Vrajitoarele Melisa si Vanesa, arestate preventiv

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 14:47
5282 citiri
Vrajitoarele Melisa si Vanesa, arestate preventiv
Foto: B1 Tv

Procurorii de la Curtea de Apel Bucuresti au emis miercuri mandate de arestare preventiva pentru vrajitoarele Melisa si Vanesa, care sunt acuzate de inselaciune si santaj.

In acelasi dosar vor mai fi arestate alte doua persoane, pentru complicitate, Ion Constantin si Sava Craiff Buzea, anunta Antena 3.

Decizia vine la scurt timp dupa ce cele doua vrajitoare au fost retinute pentru 24 de ore, pe 13 decembrie, dar au fost eliberate.

Melisa si Vanesa sunt acuzate ca au cauzat un prejudiciu de 450.000 de euro.

Avocata uneia dintre vrajitoare a declarat, la Antena 3, ca nu poate comenta decizia, insa banuieste ca Oana Zavoranu este cea care a avut "influente vrajitoresti".

"Inainte de a fi vrajitoare e om. Nu pot comenta decizia. Probabil ca influentele Oanei Zavoranu sunt vrajitoresti. Nu avem cum sa atacam decizia cu un nou recurs. Noi vom promova cererile de cercetare in stare de libertate", a declarat avocata Melisei.

Zavoranu: Vrajitoarele reprezinta un pericol public

Oana Zavoranu a comentat decizia judecatorilor de a le aresta pe vrajitoare, sustinand ca aceasta este un semnal si pentru alte victime, care ar trebui sa apeleze la politie.

"A venit momentul in care trebuie sa fim uniti. Daca mie mi s-a facut dreptate, cred ca oricare persoana care a fost santajata, inselata sau pagubita de aceste individe sau de altele pot sa vina sa spuna organelor de politie si li se va face cu siguranta dreptate", a declarat Oana Zavoranu, la Realitatea TV.

Oana a precizat ca judecatorii au decis in unanimitate ca vrajitoarele prezinta un pericol public.

"Eu sunt doar inceputul, cand oamenii vor vedea ca un om ca mine cunoscut a riscat si a venit si si-a spus problemele sufletesti, cred ca este un inceput pentru ca toata lumea pagubita sa faca acest lucru, aducand probe concludente", a conchis Oana.

Cum isi pacaleau clientii?

Cele doua vrajitoare, Roxana Lider si Rada Minca, sunt acuzate ca au pacalit mai multe vedete si persoane publice si le-au luat sute de mii de euro pentru "serviciile" lor.

Melisa (foto) si Vanesa sustineau ca puteau indeplini dorinte ale clientilor. Au fost acuzate de santaj dupa ce au amenintat-o pe Oana Zavoranu cu blesteme.

Cele doua isi racolau clientii facand publicitate in presa, pentru a-si atrage victimele, pe care le convingeau apoi sa le dea sume mari de bani si obiecte de valoare.

In afisele publicitare, cele doua vrajitoare sustineau ca sunt cele mai mari clarvazatoare si cereau clientilor bijuterii, bani, miere, icoane si papusi, ca apoi sa ii supuna unor ritualuri in cimitire si ii amenintau ca vor dezvalui detalii din viata lor.

Dupa ce erau contactate de catre potentialele victime, cele doua vrajitoare expuneau o falsa reprezentare a realitatii, inoculandu-le acestora ideea ca se afla sub puterea unor forte malefice supranaturale, iar datorita puterilor magice cu care au fost inzestrate problemele pot fi rezolvate numai de catre ele.

Pe lista pagubitilor s-ar afla Oana Zavoranu, Mihaela Borcea, care a scos din buzunar 400.000 de euro, Sanziana Buruiana si altii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#vrajitoare Melisa Vanesa arestate, #santaj vedete Romania , #arestare