Ziare.com

Armata Romana cauta 1.059 de rezervisti voluntari

Marti, 30 Iunie 2020, ora 10:31

   

Armata Romana cauta 1.059 de rezervisti voluntari
Ministerul Apararii Nationale recruteaza rezervisti voluntari pentru Armata Romaniei, fiind disponibile 1.059 de locuri. Doritorii pot prezenta actele necesare pana la data de 10 iulie.

Posturile disponibile sunt de maistri militari, subofiteri, gradati si soldati in unitati militare din judetele Arad, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Dambovita, Galati, Iasi, Ilfov, Neamt, Sibiu, Tulcea, Vrancea si din municipiul Bucuresti, potrivit Adevarul.

Candidatii au nevoie de actul de identitate in original si copie, certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maximum sase luni inainte de data depunerii, acte de studii si alte documente care atesta alte competente dobandite in viata civila, in original si copie, permisul de conducere, in original si copie, si livretul militar, pentru cei care detin calitatea de rezervist, in original si copie.

Documentele vor fi depuse la sediul Centrului Militar zonal, judetean sau de sector, pe a carui raza de responsabilitate isi au domiciliul, cat si la alte astfel de centre daca locul de munca sau resedinta temporara difera de localitatea de domiciliu.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Armata Romana MApN voluntari rezervisti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4629 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Aviz amatorilor

Anunturi de acest fel au mai fost, realitatea e putin diferita: desi legea stipuleaza o anumita limita de varsta, dumnealor prefera "carne proaspata". Ca sa nu aveti dezamagiri la incercarea de angajare.

 

 

Normal!

Vedea-te-aș pe tine la 40 de ani concurand cu unul de 20! Faptul că s-au cam agățat anii de picioare nu ar trebui să te supere... ci să te facă să judeci mai bine!
Din păcate pentru doritori nu se scot la mezat funcții de conducere, ci de execuție. La concurs fizicul bate intelectul!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor