Unul dintre raniti povesteste intalnirea cu asasinul din Dolj: Unchiule, da-i drumul acasa, daca nu vrei sa mori si tu

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 22:00
13307 citiri
Unul dintre raniti povesteste intalnirea cu asasinul din Dolj: Unchiule, da-i drumul acasa, daca nu vrei sa mori si tu
Foto: CC0 Public Domain

Una dintre victimele barbatului care vineri dupa-amiaza a impuscat mortal doua persoane si a ranit ale doua, iar apoi s-a sinucis, in localitatea doljeana Palilula, povesteste ca s-a aparat de atacator aruncand in el cu pietre.

De asemenea, barbatul isi aduce aminte cum si-a vazut nepotul impuscat, ranit la picioare si la cap, dar si ce i-a spus agresorul: "Unchiule, da-i drumul acasa, daca nu vrei sa mori si tu langa el".

Doljeanul Vadile Zidaru se afla internat in Sectia Oro-Maxilo - Faciala a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, fiind internat dupa atacul de vineri dupa-amiaza, din satul doljean Palilua, comuna Bucovat.

Acesta sustine ca a dat nas in nas cu agresorul Dragos Furtuna la putin timp dupa ce acesta l-a impuscat pe nepotul sau Fabian Trandafir.

Un barbat din Dolj si fiul sau au fost impuscati mortal. Atacatorul s-a sinucis

"Am plecat de la vara-mea, m-am dus in deal acasa sa iau niste tigari. L-am vazut pe nepotul meu pe jos, plin de sange si pe el (n.red. - Dragos Furtuna) mascat asa, camuflat, mergea inapoi, cu spatele si se uita sa vada daca a venit cineva dupa el.

M-a vazut si mi-a zis: 'Unchiule, da-i drumul acasa, daca nu vrei sa mori si tu langa el'. I-am zis: 'bai, bai, lasa arma!'. Eu am crezut ca e spray sau pistol din ala cu bile. Pe jos erau niste caramizi. L-am vazut pe fratele meu si am strigat la el. Am luat o caramida de jos si am inceput sa dau in el. A venit si frate-miu spre mine si a inceput sa strige: 'vezi, vezi ca are glont'. A dat si el cu pietre pana l-am scos din zona.

Eu m-am aplecat sa iau o caramida de jos si el a facut doi pasi spre mine si a tras. Am cazut in genunchi, asa pe-o parte, m-am ridicat si am pus mana la fata. Am crezut ca a tras cu cauciuc. A venit o masina si l-am pus pe nepotul meu in masina si s-a suit si un unchi de al meu cu el si au plecat spre spital", a povestit Vasile Zidaru.

Victima lui Dragos Furtuna povesteste ca acesta l-a alergat pe nepotul sau, Fabian Trandafir, tragand mai multe focuri de arma asupra sa.

"De jos, din vale, a tras dupa el, l-a impuscat la picioare, iar aici in deal i-a tras un glont la ceafa", a mai povestit Vasile Zidaru.

De asemenea, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova a ajuns si Ion Stuparu, cu plaga impuscata in antebrat.

"Cea de-a doua victima are ambele oase rupte de la antebratul drept, o fractura deschisa, aflandu-se internat in Clinica de Ortopedie Traumatologie a spitalului nostru", a declarat Cristina Geormaneanu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

Dragos Furtuna, in varsta de 28 ani, a impuscat mortal, vineri dupa-amiaza, doi dojeni, pe Ion Trandafir si pe fiul acestuia, Fabian. De asemenea, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plaga impuscata in antebrat, si Vasile Zidaru, cu plaga prin impuscare in obraz.

Dupa atacul asupra victimelor sale, Dragos Furtuna s-a impuscat in cap, leziunile provocandu-i decesul la scurt timp dupa ce a ajuns la spital. Furtuna si victimele sale au avut initial un conflict verbal, dar discutiile au degenerat in violente fizice.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#atac armat Palilula, #barbati impuscati Dolj , #atac