Autostrada inaugurata de Victor Ponta inainte de alegeri s-a crapat

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 22:05
9026 citiri
Autostrada inaugurata de Victor Ponta inainte de alegeri s-a crapat
Foto: Antena 3

Bucata de autostrada dintre Orastie si Sibiu, cunoscuta sub numele tehnic de lotul III, inaugurata de premierul Victor Ponta si de ministrul Transporturilor Ioan Rus cu doua zile inaintea celui de-al doilea tur al prezidentialelor, s-a fisurat la kilometrul 60.

Fisura, cu o lungime de aproximativ zece metri si cu o latime de aproape un centimetru, a fost semnalizata marti dupa amiaza, pe mijlocul benzii intai, arata ziarul sibian Turnul Sfatului.

Ioan Rus: Mergem la vot pe autostrada Sibiu - Orastie

Traficul a fost inchis imediat, iar lucratorii firmei Impregilo SpA au astupat fisura cu lapte de ciment, astfel incat in cursul serii circulatia a fost reluata.

Potrivit aceleiasi surse, in aceasta zona lucrarile s-au terminat chiar in dimineata zilei de 14 noiembrie, inainte ca ministrul Ioan Rus si premierul Victor Ponta sa soseasca pentru deschiderea oficiala a segmentului de autostrada.

Zona fusese afectata de alunecari de teren care au fortat firma Impregilo SpA sa excaveze terasamentul construit pe o distanta de un kilometru lungime si sa-l refaca, desi, arata sursa citata, totul s-a efectuat intr-un termen foarte scurt.

"In 15 noiembrie, pe aceasta autostrada, din declaratiile partenerilor si colaboratorilor nostri, mergem la vot pe autostrada!", declarase Ioan Rus, potrivit Digi 24, pe data de 10 octombrie, cand venise sa supravegheze lucrarile in zona.

#Sibiu autostrada fisura Ponta, #Sibiu tronson autostrada fisura, #fisura autostrada inaugurata Ponta , #autostrada