Ciotul din autostrada A3 care va rezolva probleme uriașe de trafic în zona Târgu Mureș. "Are toate șansele să fie inaugurat până la finalul lui noiembrie" VIDEO

Marti, 03 August 2021, ora 11:18
19893 citiri
Ciotul din autostrada A3 care va rezolva probleme uriașe de trafic în zona Târgu Mureș. "Are toate șansele să fie inaugurat până la finalul lui noiembrie" VIDEO
Lotul are toate șansele să fie inaugurat până la finalul lunii noiembrie FOTO captura video YouTube

Asociația PRO Infrastructura anunță într-o postare pe Facebook finalizarea unui mic segment din A3: 4,5 km parte din Autostrada Transilvania și 4,5 km de drum de legătură cu două benzi pe sens între nodul Ungheni (aeroport) și Târgu Mureș (zona Metro/ Azomureș).

”Într-adevăr, doar un ciot, dar unul de efect care va rezolva o (bună) parte din problemele de trafic din sudul municipiului Târgu Mureș. Filmarea aeriană aici:

.

Antreprenorul general, STRABAG, mai are de lucru la unele structuri, apoi urmează așternerea stratului de asfalt de uzură, parapete, marcaje, semnalizare.

Lotul are toate șansele să fie inaugurat până la finalul lunii noiembrie, înainte de termenul contractual (situație rarisimă în infrastructura românească).

Solicităm oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România să facă toate demersurile necesare pentru a scoate la licitație în cel mai scurt timp continuarea A3 și primii câțiva kilometri din A8 Târgu Mureș-Ditrău până la nodul Acățari, altfel încât să avem asigurată conexiunea cu DN13 spre Sighișoara-Brașov.”

#Autostrada Transilvania, #tronson autostrada, #finalizare , #autostrada
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Din ce se vede aci, pare a fi în ordine. Bine că nu-i vorba despre