Ziare.com

CNAIR a desemnat constructorul lotului de autostrada Nusfalau - Suplacu de Barcau. O companie din Turcia va primi peste 384 de milioane de lei

de N.G.
Marti, 18 August 2020, ora 21:50

   

CNAIR a desemnat constructorul lotului de autostrada Nusfalau - Suplacu de Barcau. O companie din Turcia va primi peste 384 de milioane de lei
A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru proiectarea si executia sectorului de autostrada Nusfalau - Suplacu de Barcau.

Anuntul a fost facut de ministrul Lucian Bode pe pagina personala de pe Facebook. Acesta sustine ca Ministerul Transporturilor, prin Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului avand ca obiect "Proiectare si executie Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, Sectiunea 3B: Mihaiesti - Suplacu de Barcau, Subsectiunea 3B5: Nusfalau - Suplacu de Barcau (km 66+500 - km 80+054.044)" catre toti ofertantii.

Ofertantul desemnat castigator este Nurol Insaat Ve Ticaret A.S., cu pretul de 384.138.887,89 lei fara TVA. Durata contractului este de 24 de luni, din care: 6 luni perioada de proiectare si 18 luni perioada de executie a lucrarilor. Perioada de garantie a lucrarilor este de 120 de luni.

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Autostrazii Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, Subsectiunea 3B5: Nusfalau - Suplacu de Barcau (km 66+500 - km 80+054.044), in lungime de 13,554 km.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea tuturor contestatatilor/plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3430 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor