VIDEO Cum arata lotul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti. Umbrarescu ar putea termina proiectul in 2021

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 08:24
7958 citiri
VIDEO Cum arata lotul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti. Umbrarescu ar putea termina proiectul in 2021
Lucrari pe santierul DX Craiova-Pitesti FOTO Captura video CNADNR

Constructorul Dorinel Umbrarescu continua lucrarile pe lotul 2 al tronsonului 2 din Drumul Expres Craiova - Pitesti. In zona podului peste raul Olt si a viaductului de la balta Milcov se executa lucrari de forare, armare si betonare a structurilor, anunta Compania de Drumuri.

Asocierea SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade - Consitrans lucreaza la cei 21 de kilometri ai lotului 2, Robanesti-Bals-Valea Mare.

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, anunta la inceputul anului ca se bazeaza pe promisiunea constructorului de a finaliza si a deschide circulatia pana la final de 2021 cei circa 40 de km de pe tronsonul 2 al Drumului Expres DX12 Craiova - Pitesti.

Asocierea firmelor detinute de familia Umbrarescu, SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Consitrans SRL (Romania), a castigat contractul in valoare de 792 de milioane de lei pentru realizarea lotului 2 al tronsonului 2 din Drumul Expres Craiova - Pitesti.

Lucrarile au inceput la finalul anului 2018 si ar trebui sa fie gata la finalul anului 2021, potrivit contractului semnat cu Compania de Drumuri.

Mai puteti citi:

#drum expres Craiova Pitesti, #Dorinel Umbrarescu, #lucrari, #video , #autostrada