Dovada video ca au intrat porcii pe Autostrada Soarelui, desi CNAIR sustinea ca incidentul nu se confirma

Vineri, 21 Iunie 2019, ora 12:44
14188 citiri
Dovada video ca au intrat porcii pe Autostrada Soarelui, desi CNAIR sustinea ca incidentul nu se confirma
Foto: Facebook/Zully Mustafa

Victimele accidentului rutier de pe Autostrada Soarelui in care au fost implicati si porci mistreti aduc dovezi video, dupa ce purtatorul de cuvant al Companiei Nationale de Infrastructura Rutiera (CNAIR), Alin Serbanescu, a sustinut ca institutia a facut verificari si nu a descoperit nicio urma a incidentului.

Astfel, conform unor clipuri video postate online, la locul incidentului au ramas bucati din masina victimelor, dar si cadavrul unui porc mistret.

"Iata ca am gasit si cadavrul. Porcul este aici. Nu am crezut vreodata ca am sa strig: porcul este aici. Acest 'individ' periculos care aproape a sfarsit viata noastra", a spus Dragos Socaciu, soferul implicat in accident.

Intr-un alt clip, barbatul arata o bucata din masina, care inca se afla la locul accidentului.

"Dupa cum v-am spus, in dreptul acestei placi, o alta proba 'pitita'", a spus el aratand semnul marcii masinii. De asemenea, barbatul a gasit la borna 155 si numarul de inmatriculare al masinii. "Le multumesc celor de la CNAIR care au venit si au facut cercetari la fata locului. Nu isi pot explica impactul?", a continuat Dragos Socaciu in timp ce arata o bucata din masina, ramasa tot la fata locului.

Amintim ca Dragos Socaciu si sotia sa, Zully Mustafa, au trecut prin clipe de cosmar in noaptea de luni spre marti, pe Autostrada Soarelui, cand au lovit cu masina, in plin, un card de mistreti care au ajuns pe carosabil.

Contactati de Ziare.com, reprezentantii CNAIR au spus ca institutia a facut verificari si nu a descoperit nicio urma a incidentului.

"Echipele noastre n-au gasit niciun porc mort pe sosea in zona si nici resturi de la autovehicul. In plus, in zona sunt garduri de protectie, care n-au fost avariate, semn ca niciun animal n-a trecut de ele.

E adevarat ca animalele pot intra pe autostrada in nodurile rutiere sau venind de pe drumurile nationale. Si in cazul in care intra e problematic, din cauza ca gardurile de protectie - menite sa tina animalul departe de carosabil - pot actiona ca peretii unei custi, care-l tin pe sosea", a declarat pentru Ziare.com Alin Serbanescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#accident porci mistreti autostrada, #porci mistreti autostrada , #autostrada