Aterizare de urgenta la Timisoara

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 12:21
2755 citiri
Aterizare de urgenta la Timisoara
Foto: Cuget Liber

Un avion Wizz Air a aterizat de urgenta, sambata, la Timisoara, dupa ce unui copil i s-a facut rau la bord.

Pilotii au cerut turnului de control al Aeroportului Traian Vuia permisiunea de a efectua o aterizare neprevazuta din cauza ca un bebelus de 9 luni aflat in avion avea probleme de respiratie, anunta Antena3.

La aeroport a fost chemata o ambulanta, insa nu se stie cat de grava e starea copilului. Acesta va fi dus la Spitalul de Copii Louis Turcanu.

Dan Idolu, directorul aeroportului, a declarat la Realitatea TV ca avionul efectua un zbor Bucuresti-Pisa.

Au mai fost astfel de situatii pe aeroportul din Timisoara. De obicei, zborurile sunt reluate dupa ce pacientul este preluat de catre medici.

In aceasta saptamana, si pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a avut loc o aterizare de urgenta, dupa ce un pasager a fost violent in avion.

UPDATE: Directorul Serviciului de Ambulanta Timis, Iancu Leonida, a declarat pentru Mediafax ca fetita de noua luni careia i se facuse rau a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce medicii i-au acordat primul ajutor pe platforma aeroportului.

"Fetita de noua luni a fost transportata, alaturi de mama sa, care o insotea, la Spitalul de Copii din Timisoara. Fetita a fost diagnosticata cu insuficienta respiratorie acuta pe o malformatie cardiaca. In mod normal nu avea indicatie de zbor. S-a decompresat in avion, practic. Acum este in stare stabila, insa grava", a spus Leonida.

Aeronava in care se afla fetita a decolat, continuandu-si zborul spre destinatie cu ceilalti pasageri aflati la bord.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#aterizare urgenta Timisoara, #aterizare avion Timisoara , #avion