Avioanele americane au ajuns la Constanta

Joi, 03 Iunie 2010, ora 15:10

   

Avioanele americane au ajuns la Constanta
Dupa ce reprezentantii militari a cinci natiuni, Azerbaidjan, Bulgaria, Romania, Ucraina si SUA, s-au intalnit recent la Constanta pentru a discuta cele mai bune practici pentru operatiunile civil-militare, iata ca si escadrila aeriana americana 452, cu baza in Newburgh, New York, a ajuns la Constanta.

Ea a va lua parte la exercitiul "Black Sea Rotational Force"-BSRF, misiunea membrilor ei fiind aceea de a asigura aprovizionarea aeriana a trupelor de transport ale militarilor si, in acelasi timp, de a sprijini Fortele Aeriene Romane care participa la acest exercitiu.

Marine Aerial Refueler Transport Squadron 452 (VMGR-452) a venit la Constanta cu doua aeronave KC-130 Hercules, care vor fi folosite pentru a sprijini mai multe operatiuni de zbor programate pe tot parcursul BSRF.

Echipajele aeronavelor sunt alcatuite din militari activi si in rezerva din cadrul 4th Marine Aircraft Wing. US Marines actioneaza in regiunea Marii Negre, Balcani si Caucaz pentru a promova stabilitatea regionala, a stabili parteneriate durabile si pentru a construi capacitatea fortelor natiunilor partenere militare.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2517 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor