Avion disparut cu 239 de persoane la bord: Familiile victimelor critica aparitia unei carti cu teorii conspirative

Duminica, 18 Mai 2014, ora 16:28
3881 citiri
Avion disparut cu 239 de persoane la bord: Familiile victimelor critica aparitia unei carti cu teorii conspirative

Familiile indurerate ale pasagerilor avionului MH370 apartinand Malaysia Airlines au criticat aparitia unei carti in care se sustine ca avionul a fost doborat in mod accidental, iar cautarea supravietuitorilor a fost musamalizata.

In cartea recent aparuta "Zborul MH370: Misterul" se sustine ca aeronava ar fi fost doborata accidental de catre forte militare din SUA si Thailanda in cadrul unor antrenamente esuate. Autorul Nigel Cawthorne mai sustine ca operatiunile de cautare au fost indreptate in directia gresita, ca parte a musamalizarii, potrivit Daily Mail.

Avion prabusit in Oceanul Indian: Mai multe obiecte ce ar putea fi parti ale aparatului, reperate

Familia lui Rod Burrows, barbatul din Brisbane disparut in timpul zborului, se straduieste sa inteleaga cum, la 71 de zile de la disparitia acestuia si in contextul desfasurarii unor cautari la nivel global, nimeni nu stie ce s-a intamplat cu aeronava disparuta pe data de 8 martie,

Irene Burrows, mama lui Rod, sustine ca aceasta carte a fost lansata mult prea curand si ca, in ciuda speculatiilor, nu ofera raspunsuri concrete.

"Este cumplit pentru familii, se implinesc zece saptamani de la disparitie si nu avem nimic", a spus Irene Burrows.

Avion prabusit cu 239 de persoane la bord: Rudele victimelor protesteaza - Guvernul malaezian este criminal!

Femeia a declarat ca ea si sotul ei inca incearca sa inteleaga ce s-a intamplat si ca lansarea unei carti plina de teorii ale conspiratiei la doar 71 de zile de la disparitie nu face altceva decat sa mareasca suferinta pierderii fiului lor.

Autorul cartii, Nigel Cawthorne, a declarat insa ca un raspuns clar ar putea sa nu apara niciodata, iar familiile victimelor nu vor afla niciodata cu certitudine ce s-a intamplat in cazul zborului. Cawthorne spune ca este ciudat ca nu s-au gasit urme ale prabusirii in Oceanul Indian si ca au existat multe informatii false.

Prabusirea avionului a atras atentia asupra deficientelor existente in sistemele de comunicare aeriene.

Avion disparut cu 239 de persoane la bord: 10 sateliti incearca sa rezolve misterul

Premierul malaezian Najib Razak a declarat ca disparitia acestui avion este unul dintre cele mai mari mistere ale aviatiei: "Nimeni nu a vazut nimic, nimeni nu stie ce s-a intamplat si nimeni nu stie cu precizie unde s-ar afla".

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#avion disparut Malezia, #avion prabusit Oceanul Indian, #mistere ale aviatiei , #avion
Comentarii