Avionul prabusit in Oceanul Indian, gasit? Familiile sunt furioase si se simt mintite

Joi, 06 August 2015, ora 09:07
5436 citiri
Avionul prabusit in Oceanul Indian, gasit? Familiile sunt furioase si se simt mintite
Foto: Captura YouTube/Documentary Film Central/Discovery

Familiile pasagerilor aflati la bordul avionului Malaysia Airlines prabusit in Oceanul Indian s-au aratat furioase si neincrezatoare, dupa ce premierul malaezian a anuntat ca fragmentul de aripa gasit saptamana trecut pe insula Reunion provine, intr-adevar, de la aparatul de zbor.

Dintre cei 239 de oameni aflat la bordul aeronavei care a disparut anul trecut, 153 erau cetateni chinezi, arata Sydney Morning Herald.

Lin Xiaolan, a carei fiica Lin An'nan se afla in avion, nu s-a lasat convinsa ca aeronava s-a prabusit in Oceanul Indian, dupa identificarea fragmentului respectiv. Ea a subliniat ca ultimele dezvaluiri despre averea premierului Najib Razak nu au facut decat sa ii afecteze si mai mult credibilitatea.

Disparitia avionului Malaysia Airlines: Un nou indiciu pentru dezlegarea misterului

"Suntem furiosi in legatura cu aceasta veste. Exista atat de multi sateliti in lume si ei nu au stiut unde este avionul, insa a stiut cel care strangea gunoiul? E posibil asa ceva?", s-a intrebat ea plina de manie.

Xiaolan a declarat ca totul este o "comedie orchestrata", in conditiile in care se apropie termenul, in septembrie, pana la care rudele victimelor trebuie sa primeasca despagubiri in urma catastrofei aviatice.

Premierul Malaeziei, Najib Razak, a anuntat miercuri ca fragmentul de aripa gasit pe insula franceza Reunion apartine aeronavei Malaysia Airlines.

Mister dezlegat? Avionul malaezian disparut a fost gasit dupa 515 zile

"Astazi, la 515 zile dupa ce avionul a disparut, cu inima plina de durere trebuie sa va anunt ca o echipa de experti internationali a confirmat definitiv ca fragmentul de avion gasit pe Insula Reunion provine intr-adevar de la (avionul Boeing care efectua) zborul MH370", a declarat Razak intr-o conferinta de presa.

Avionul cu 239 de persoane la bord, care zbura pe ruta Kuala Lumpur-Beijing, a disparut pe 8 martie 2014, dupa ce a pierdut legatura cu turnul de control, presupunandu-se ca s-a prabusit in Oceanul Indian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#familii avion Malaysia Airlines, #familii avion prabusit ocean, #aripa avion minciuna , #avion