Cand o zbura porcul: Stewardesele povestesc cele mai bizare situatii - de la supa la plic cu apa din toaleta, la cangurul din avion

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 11:47
15001 citiri
Cand o zbura porcul: Stewardesele povestesc cele mai bizare situatii - de la supa la plic cu apa din toaleta, la cangurul din avion
Foto: Arhiva Ziare.com

Pe langa numeroasele avantaje ale meseriei de stewardesa, cum sunt vacantele in toate colturile lumii, exista si aspecte mai putin placute. Stewardesele intalnesc, in timpul zborurilor, lucruri pe care cu greu ni le-am putea imagina. Ba chiar unele chiar au fost martore la ziua in care... a zburat porcul.

Intarzieri si anulari de zboruri, telefoane in mijlocul noptii, weekend-uri si vacante petrecute la munca si ore intregi de stat la serviciu - acestea sunt cateva dintre problemele de care se loveste constant un insotitor de zbor.

La aceasta lista se adauga in mod inevitabil si multele tipuri de comportamente umane cu care stewardesii sunt nevoiti sa relationeze. Business Insider strange intr-un material cateva dintre cele mai ciudate situatii cu care insotitorii de bord au fost nevoiti sa se confrunte.

De altfel, pe Instagram exista si un cont in care pasagerii care nu se comporta tocmai decent la bord sunt facuti de rusine.

Altfel de bomba

De exemplu, in aprilie, anul trecut, un avion British Airways care plecase de la Londra in directia Dubai a trebuit sa se intoarca... din cauza mirosului insuportabil cauzat de un pasager care a folosit toaleta.

Abhishek Sachdev, care era la bord, a povestit pentru BBC ca "pilotul a chemat stewardesele, iar noi ne-am dat seama ca ceva nu este in regula. 10 minute mai tarziu, a anuntat ca avionul se intoarce".

Pasagerii si-au petrecut noaptea la hotel si s-au imbarcat intr-un alt avion a doua zi.

Tot in aceasta serie se inscrie si-un scutec murdar lasat in buzunarul scaunului.

Canguri, pesti, papagali si alte vietuitoare

De la soimi, la broaste si de la papagali la pesti lasati fara apa si testoase, multe vietuitoare au ajuns la bordul avioanelor. Totusi, un cangur in avion poate suna a banc. E insa intamplare adevarata, pentru ca un pasager a avut nevoie de... sprijin emotional.

Cand o zbura porcul

Contul de Instagram Passenger Shaming e plin de fotografii de la bordul avioanelor care prezinta situatii dintre cele mai bizare. Totusi, cele mai multe sunt cele cu mizeria lasata in urma de pasageri.

Printre cele mai iesite din comun obiecte cerute de pasageri se afla o penseta cu ajutorul careia unul dintre calatori sa-si indeparteze un ghimpe... din posterior, un creion cu care cineva sa-si curete urechile, o surubelnita cu care "sa poata demonta scaunul", dar si un pai si un cutit pentru a "construi" un cateter.

Pasagerul nerabdator si supa la plic din toaleta

In anul 2014, un pasager al China Eastern Airlines care a spus ca vrea sa coboare mai repede din avion a declansat scara gonflabila de urgenta imediat dupa aterizare. Culmea, incidentul a cauzat intarzieri de doua ore si pagube de aproape 16.000 de dolari.

Heather Wilde, o fosta stewardesa, si-a amintit si ea o situatie bizara: un pasager care si-a facut o supa la plic folosind apa din toaleta avionului. "Apa din toaleta avionului nu este si nu a fost niciodata curatata", a explicat Wilde.

Selfie cu teroristul

Sa nu uitam nici de-un incident mai recent, cand un britanic tinut ostatic la bordul aeronavei EgyptAir deturnata de Seif Eldin Mustafa pe aeroportul din Larnaca a reusit sa-si faca un selfie zambitor alaturi de terorist.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#lucruri bizare avion, #animale bord avion , #avion