Disparitia misterioasa a avionului Malaysia Airlines: Se indrepta spre Antarctica?

Marti, 24 Februarie 2015, ora 11:39
9144 citiri
Disparitia misterioasa a avionului Malaysia Airlines: Se indrepta spre Antarctica?
Foto: Los Angeles Times

La aproape un an de la disparitia misterioasa a avionului Malaysia Airlines cu 239 de oameni la bord, teorii care mai de care mai neobisnuite continua sa apara.

Un documentar a lansat recent ideea ca aeronava ar fi fost intentionat deviata de la traseul stabilit de catre o persoana aflata in cabina de pilotaj, care ar fi redirectionat avionul catre Antarctica, potrivit Daily Mail.

Expertii in tragedii aviatice au analizat datele din satelit ale avionului Malaysia Airlines disparut si au descoperit ca aeronava a mai zburat cateva ore dupa ce a pierdut contactul cu turnul de control.

Extraterestrii, implicati in disparitia avionului Malaysia Airlines - cati americani cred asta

Analiza datelor a aratat ca aparatul de zbor a avut trei schimbari de directie dupa ultimul semnal radio inregistrat de controlorii de trafic. Mai intai, aeronava a facut stanga, apoi a mers spre vest, apoi spre sud, catre Antarctica.

Malcom Brenner, expert international in cauzele dezastrelor aviatice, sustine ca o persoana din cabina de pilotaj a deviat intentionat avionul de la traseul obisnuit.

Dezvaluirile sunt prezentate intr-un nou documentar marca National Geographic, care va fi lansat luna viitoare si in care Brenner si o echipa de experti incearca sa rezolve misterul.

La aproape un an de la disparitia aeronavei, produsa pe 8 martie 2014, guvernul malaezian a anuntat ca pierderea avionului Malaysia Airlines este un accident, potrivit termenilor unui acord international.

A trecut aproape un an de la disparitia avionului Malaysia Airlines: Decizia soc a guvernului

Cu toate ca nu s-a gasit nicio urma a avionului, cei 239 de pasageri si membri ai echipajului aflati la bord au fost declarati morti.

Declaratia oficiala nu a facut insa lumina in misterul ce inconjoara disparitia avionului. Guvernul australian, care coordoneaza o operatiune de cautare in sudul Oceanului Indian, a precizat ca va continua cautarile.

Avionul malaezian, avand 239 de persoane la bord, a disparut pe data de 8 martie 2014, dupa ce decolase din Kuala Lumpur, capitala Malaeziei. Cursa trebuia sa aterizeze la Beijing, in China.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#avion Malaysia Airlines, #avion Malaysia Airlines Antarctica, #avion Malaysia Airlines teorii , #avion