Fum la bordul unui avion Bucuresti-Londra: Pasagerii au intrat in panica. UPDATE: Explicatiile Ryanair

Marti, 21 Ianuarie 2020, ora 17:53
10487 citiri
Fum la bordul unui avion Bucuresti-Londra: Pasagerii au intrat in panica. UPDATE: Explicatiile Ryanair
Foto: Digi24 TV

Un avion Ryanair care trebuia sa efectueze o cursa din Bucuresti spre Londra s-a umplut de fum.

Cativa pasageri si-au scos imediat telefoanele si au inceput sa filmeze interiorul aeronavei, relateaza Digi24, care a primit un clip video cu momentul in care cabina incepe sa se umple de fum.

In imagini se aud oamenii vorbind speriati:

- Opresc din aer?

- Opreste!

- Mama, murim aici, bai!

- Du-te frate si zi-i!

- Doamne, ce e?

Informatiile initiale indicau ca avionul nu apucase sa se ridice de la sol, insa conform Mediafax, acesta a survolat, timp de o ora, Bucurestiul.

Cursa era programata pentru ora 06:40 marti, insa plecarea a fost amanata cu trei ore.

Avionul a decolat la 10:56, cu destinatia Londra, insa la scurt timp a anuntat ca va reveni pe aeroport, ceea ce s-a intamplat o ora mai tarziu, la 12:11.

Astfel, avionul a survolat Capitala pentru a consuma din combustibil. La bord se aflau 169 de calatori.

UPDATE 17:50 - Dupa 6 ore a venit si un comunicat oficial de companie, unde suntem informati ca pasagerii au fost in siguranta, au primit vouchere pentru gustari si bauturi racoritoare si bilete intr-o alta cursa, tot astazi.

"Acest zbor din Bucuresti catre Londra Stansted (21 ianuarie) a fost intarziat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronava. Pentru a minimiza intarzierea, clientii s-au imbarcat intr-o aeronava inlocuitoare careia i s-a efectuat un tratament de degivrare inainte de a decola catre Londra.

La scurt timp dupa decolare, ca masura de precautie, aeronava a revenit pe Aeroportul International Henri Coanda, dupa ce membrii echipajului au raportat un fum neidentificat in cabina (despre care noi credem ca a fost cauzat de ingerarea fluidului de degivrare in sistemul de climatizare). Membrii echipajului au notificat controlorii de trafic aerian, iar aeronava a aterizat in conditii normale la Bucuresti, si in prezent este inspectata de tehnicienii Ryanair.

Pasagerii au primit vouchere pentru gustari si bauturi racoritoare si urmeaza sa se imbarce intr-o aeronava inlocuitoare care va decola catre Londra Stansted mai tarziu in cursul zilei de astazi. Ryanair le prezinta scuze sincere clientilor afectati de aceasta intarziere", se arata intr-un comunicat remis de Ryanair Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#fum avion ryanair bucuresti londra , #avion