Groaza in avion: Peste 50 de raniti, dupa o zona de turbulente extreme

Vineri, 30 August 2013, ora 18:29

   

Groaza in avion: Peste 50 de raniti, dupa o zona de turbulente extreme
O aeronava a companiei aeriene Thai Airways a intrat, vineri, intr-o zona de turbulente severe, iar peste 50 de pasageri si membri ai echipajului au fost raniti.

Este vorba despre un Airbus 380 care zbura pe ruta Bangkok - Hong Kong, au precizat reprezentantii operatorului de zbor, potrivit MSN.

Zbor cu turbulente - pasagerii au fost aruncati in tavanul avionului

Una dintre insotitoarele de bord s-a ales cu clavicula rupta, in timp ce alte persoane au suferit rani minore, a declarat un oficial Thai Airways. In momentul incidentului, la bordul avionul se aflau aproximativ 500 de persoane. Aeronava se pregatea sa aterizeze pe Aeroportul Lap Kok din Hong Kong.

Reprezentantul companiei a adaugat ca dintre pasageri au fost ranite 37 de persoane, iar dintre membrii echipajului 15. Acestia au fost transportati la spital pentru a primi primele ingrijiri, iar 22 de persoane au fost deja externate.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5732 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Da !
Au fost răniți cei ce au ignorat atașarea centrurilor de siguranță. Un A-380 are cam 20 de membrii ce deservesc călătorii. Ei...de obicei ignoră atașarea centurilor fiind nevoiți să observe și ajute călătorii. Cei din Cockpit....sunt permanent atașați. Ca să ajungi in tavan....Cei 15 din 20 de membrii echipajului,demonstrează asta. Călătorii....doar 22 de răniți din 500. Asta e dovada că au ignorat avertismentul sonor și ordinu Comandantului foarte puțini.
florika
rank 5
turbulente aviatice
Nea din moldova stii matalee ce insemna a atasa? Groaza din avion dupa scenariu' doamnei Diana Toea a fost probabil cauzata de intrarea intr-o zona de turbulenta fara ca don' komandant al aeronavei sa mai aiba timp sa avertizeze pasagerii si membrii echipajului. Se poate intimpla. In rest nea' moldovene ce faci? Te'ai inscris kamikaze in aviatia syriana? Sau doar te ocupi cu turnatorii la ziare.com?
Utilizator sters
..................PROSTALAU' ASTA de serviciu.....
...le stie pe toate ca-i 'expert' din faimoasa aviatie militara moldavinyeasca si trecut prin acakademia iurii gagarin din russia lui DRAGA!...
viorel ratiu cincinnati oh usa
Utilizator sters
turbulentul basarabean perciunat si..Tancul..
..care nu e avion, dar..perturba !
Nu ti puni cu tov. iudeu Moldovianu din CA (Savieskaia Armia) arma "Tancuri". El fu si consilier militar al filmului rusesc "Tancul". Da, da, el si tov. iudeu 51955koko si-au propus sa-mi ia urma si cam acu' fun an, 2 gialati parcau la ore matinale in apropierea locuintei mele si..operau chipurile calculatoare portabile. Ma Moldovene, numerele de inmatriculare au fost predate la militie, sunteti in atentia autoritatilor.
Cat despre stirea aceasta..ce sa scriu ?! Sunt mult mai multe stiri interesante in lume decat aceasta. Dar sa ne amintim ca suntem totusi pe..Ziare.com.
Jos comunistii !
goodfero
rank 2
Am auzit de o noua regula conform careia:
Se pun atatea litere de "i" la plural cate persoane indica cuvantul. In cazul tau ar fi trebuit 20, adica:
"20 membriiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
asta ca sa fie mai usor de tinut minte regula ;-)
Utilizator sters
Nasol!
Nu-i o placere cind cade asta citeva zeci daca nu sute de metrii dar si asiatici astia sint o poveste....
Avionul venea la aterizare si aproape 10% din pasageri nu erau in centuri in scuanele lor. Tipic pe parte ai de lume unde pe cind avionul este pe ultima suta se scoala cite unul sa mearg la WC!
Chestie de perceptie a regulior si disciplinei ca is a numarului de neuroni
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor