Pilotul unui avion, injunghiat in timpul zborului

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 19:11
5939 citiri
Pilotul unui avion, injunghiat in timpul zborului
Foto: Facebook/ KLM

Unul dintre pilotii unui avion ce efectua duminica o cursa KLM de la Amsterdam la Beijing a fost injunghiat de un pasager chinez.

Pilotul a suferit rani usoare, iar incidentul a avut loc in timpul zborului, fara a fi insa nevoie de o aterizare de urgenta, relateaza NL Times, citand martori din randul pasagerilor.

Nu se stie cum a putut agresorul sa aduca la bord cutitul sau bucata de sticla cu care l-a atacat pe pilot, in apropierea cockpitului.

Agresorul s-a ranit si pe sine, intr-o toaleta, inainte de a-l ataca pe pilot in una dintre bucatariile avionului, a fost imobilizat de pasageri si de echipajul avionului si a petrecut restul zborului legat de un scaun.

"Siguranta zborului nu a fost compromisa si aeronava a aterizat fara probleme in Beijing", a spus un purtator de cuvant al KLM, fara a confirma insa daca pilotul a fost ranit.

Compania olandeza a facut public incidentul marti, la doua zile distanta.

Agresorul a fost asteptat la Beijing de 15 politisti, in timp ce pilotul a primit tratament pentru ranile sale in capitala chineza si a revenit in Olanda.

Pilot numit "erou", dupa ce a salvat viata unui copil: Aterizare de urgenta la Bucuresti

Acesta este doar unul dintre incidentele inceputului de an petrecute in avion. Un avion al companiei aeriene KLM care zbura de la Amsterdam spre Singapore a aterizat de urgenta, duminica noaptea, la Bucuresti. Pilotul a luat aceasta decizie dupa ce unui copil aflat la bord i s-a facut rau.

Dati jos din avion pentru ca ceilalti pasageri credeau ca sunt teroristi

De asemenea, o cursa de la Atena la Tel Aviv a avut o intarziere de aproape doua ore, dupa ce un grup de pasageri israelieni au refuzat sa zboare cu doi palestinieni la bord, acuzandu-i ca sunt "teroristi".

Avion cu usa deschisa, la 3.000 de metri altitudine

Intr-un alt incident, un pilot al unui avion care transporta 163 de persoane a fost nevoit sa se intoarca la 40 de minute de la decolare, dupa ce s-a descoperit ca una dintre usile avionului nu era inchisa complet. Zborul, operat de subsidiara low-cost a companiei Korean Air, Jin Air, a avut loc duminica, punctul de plecare fiind Cebu, Filipine, cu destinatia Busan, Coreea de Sud.

Un avion care zbura spre Londra a facut cale intoarsa - la bord era un sobolan

Nu in ultimul rand, miercuri, un avion care zbura de la Mumbai la Londra a fost fortat sa se intoarca dupa ce la bord a fost depistat un sobolan.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#pilot avion injunghiat, #pilot avion KLM injunghiat , #avion
Comentarii
Poza Socialistwars
Socialistwars
rank 5