Romanii blocati pe un aeroport din Londra au fost suiti in avion degeaba de doua ori UPDATE Reactia Wizz Air (Video)

Duminica, 10 Decembrie 2017, ora 15:41
12483 citiri
Romanii blocati pe un aeroport din Londra au fost suiti in avion degeaba de doua ori UPDATE Reactia Wizz Air (Video)
Foto: Twitter/mcalees

Aeroportul Luton din Londra a fost inchis, duminica dimineata, din cauza ninsorii abundente. Printre cei care nu mai pot ajunge acasa se numara si zeci de romani.

Un clip postat pe Facebook de un pasager roman arata ca zeci de persoane vor sa ajunga in tara noastra si au ramas blocate pe aeroport.

Presa britanica arata ca zborurile trebuiau reluate la 11:30 ora locala, respectiv 13:30 - cea a Romaniei. Dar ninsoarea a continuat sa cada si nu s-a putut.

Pasagerii au inceput sa isi transmita frustrarile pe Twitter. "Oamenii stau aici de 3 ore si se uita la niste ecrane care nu afiseaza niciun fel de informatie. Amuzant e ca lasa pasagaerii sa intre intr-un avion care nu va decola prea curand...", a scris o femeie pe reteaua sociala.

"Ne aflam in avion de 3 ore si nu primim niciun update de nicaieri", mai precizeaza un alt pasager.

UPDATE 1 Iata si reactia companiei Wizz Air, care opereaza cursa cu romani blocati in Londra.

"Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat sa decoleze la 7:40 (ora Marii Britanii), este momentan intarziat din cauza inchiderii aeroportului ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt tratati conform regulamentelor UE si politicii companiei", au declarat duminica, pentru News.ro, reprezentantii operatorului aerian.

Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca, spun acestia.

"Desi conditiile meteo nu sunt in controlul companiei, Wizz Air isi cere scuze tuturor pasagerilor afectati pentru orice inconveniente cauzate si face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor sai", adauga reprezentantii Wizz Air.

UPDATE 2 Cei peste 100 de pasageri care asteapta de duminica dimineata sa fie transportati la Cluj Napoca au fost coborati din avion pentru a doua oara, in jurul orei 15:00, ora Romaniei, transmite Mediafax.

Motivul invocat - depasirea celor 13 ore de zbor ale pilotilor, a declarat unul dintre pasageri, Vasile Dale.

Pasagerii au fost anuntati ca o alta aeronava de la Budapesta va veni sa ii preia, dupa care, la cateva minute, le-a fost transmis faptul ca un alt avion este disponibil abia luni.

Duminica au fost anulate si zborurile de pe aeroportul din Birmingham, in timp ce mai multe drumuri au fost inchise, iar unele localitati au ramas fara electricitate, in urma ninsorilor puternice care afecteaza Marea Britanie.

Serviciul national de meteorologie din aceasta tara, Met Office, a emis o avertizare de vreme rea in principal pentru centrul Angliei si i-a avertizat pe cei care doresc sa plece la drum ca se pot confrunta cu intarzieri in timpul calatoriilor cu masina, trenul sau avionul, precum si cu blocarea vehiculelor sau cu anulari la nivelul sistemului de transport public.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#romani blocati aeroport londra, #romani blocati Luton , #avion