Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

S-a facut public numele romancei din avionul disparut peste Atlantic

Marti, 02 Iunie 2009, ora 10:07
9071 citiri
S-a facut public numele romancei din avionul disparut peste Atlantic
Foto: Antena 3

Autoritatile au dezvaluit, marti, numele romancei care se afla in avionul Air France, ce a disparut misterios cu o zi in urma. Numele acesteia este Violeta Bajenaru-Declerck, are 33 de ani si este din Buzau.

Femeia este cadru universitar la Ecole de Bois din Nantes (Franta) si este originara din Buzau, conform Mediafax.

Datele de identificare ale romancei au fost transmise de autoritatile franceze prin intermediul Consulatului de la Paris si au ajuns la Ministerul de Interne.

Avionul in care se afla Violeta Bajenaru(foto), apartinand companiei aeriene Air France, cu 228 persoane la bord, a disparut de pe ecranele radarelor, luni dimineata, in timp ce efectua un zbor Brazilia-Franta.

Ministerul Roman de Externe a luat luni legatura cu conducerea companiei aeriene Air France si apoi a confirmat ca un roman se afla la bordul avionului despre care nici pana acum nu se stie nimic.

La bord se mai aflau 80 de brazilieni, 73 de francezi, noua italieni, sase americani, doi spanioli, opt maghiari, doi britanici, doi marocani, doi irlandezi, un angolez, un argentinian, un belgian, un norvegian, un polonez, un roman, un suedez, un turc, un filipinez si un elvetian.

Compania Air France a precizat ca a primit un mesaj de la aparatul de zbor, prin care se anunta un scurtcircuit, dupa traversarea unei zone cu turbulente puternice, scrie Reuters.

Compania a mai anuntat ca rudele celor care calatoreau cu cursa AF 447 primesc ingrijiri de specialitate la aeroportul Charles de Gaulle.

Cursa Rio de Janeiro-Paris, efectuata de un aparat de tip Airbus 330-200 (vezi mai multe detalii pe site-ul Airbus), plecase din Rio duminica, la ora locala 19:00 si "era asteptata la Paris luni, la ora locala 11:00" a spus o purtatoare de cuvant a Air France.

Televiziunea braziliana a anuntat ca fortele aeriene braziliene au inceput o misiune de cautare a aparatului in Oceanul Atlantic. In plus, surse guvernamentale braziliene au explicat ca avionul a disparut de pe radare duminica la ora locala 22:30, dupa aproximativ trei ore si jumatate de zbor.

In aceste circumstante, controlorii de zbor au pierdut contactul cu avionul cand acesta era inca relativ aproape de Brazilia.

Ministrul francez al Ecologiei, Energiei si Dezvoltarii Durabile, Jean-Louis Borloo, a precizat ca, intre timp, avionul a ramas, probabil, fara combustibil, si se asteapta la ce este mai rau.

Oficialul a subliniat ca aparatul a disparut si de pe radarele militare, insa exclude posibilitatea ca aceasta sa fi fost deturnat.

O alta romanca, Oana Vadeanu Spudeit, a trecut, fara sa stie, pe langa moarte. Aceasta isi facuse rezervare pentru acest zbor, dar s-a razgandit in ultimul moment, pentru ca biletul i s-a parut prea scump.

Compania Air France a alocat o pagina speciala cursei AF 447, unde puteti gasi cele mai noi informatii.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#romanca Air France, #Violeta Bajenaru Buzau, #avion disparut Atlantic , #avion
Comentarii