Wizz Air suspenda operatiunile de la Timisoara, Craiova si Sibiu, pana la 1 mai

Marti, 24 Martie 2020, ora 13:28
7202 citiri
Wizz Air suspenda operatiunile de la Timisoara, Craiova si Sibiu, pana la 1 mai
Foto: Arhiva Ziare.com

Transportatorul aerian low-cost Wizz Air a anuntat, marti, ca incepand cu data de 25 martie, ora locala 00:00, va suspenda toate operatiunile de la bazele din Timisoara, Craiova si Sibiu pana la 1 mai.

Masurile sunt luate ca urmare a restrictiilor din partea autoritatilor romane cu privire la circulatia cetatenilor straini in Romania in cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

"Toate celelalte operatiuni din Romania (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava, Constanta, Tirgu Mures si Satu Mare) raman active, dar cu restrictiile impuse de diferitele tari catre care Wizz Air opereaza de pe aeroporturile respective", arata un comunicat al companiei.

Pasagerii cu rezervari afectate de suspendarea zborurilor vor fi informati automat prin e-mail daca au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil.

Vezi si ce se intampla cu biletele de avion luate inainte de criza? Ce companii restituie banii sau accepta reprogramarea zborurilor

"Clientii vor primi automat in contul de client WIZZ 120% din valoarea achitata pentru calatorie, suma care poate fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru achizitia de produse si servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor - care va dura mai mult - si vor fi informati despre pasii necesari pentru un transfer bancar sau transferul catre un card bancar printr-un e-mail separat.

In acest caz, clientii vor putea primi doar 100% din suma achitata initial. Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism - inclusiv agentiile de turism online - trebuie sa ia legatura cu agentia de unde si-au cumparat biletele", spun reprezentantii Wizz Air.

Wizz Air precizeaza totodata ca siguranta si binele pasagerilor si ale echipajului raman principalele prioritati ale companiei.

Wizz Air ofera mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 155 de destinatii din 45 de tari. 40 de milioane de pasageri au calatorit cu Wizz Air in 2019. Compania opereaza o flota de 121 de aeronave Airbus.

Citeste si Ryanair anunta ca va anula "multe dintre, daca nu chiar toate" zborurile sale

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Wizz Air suspenda zboruri, #Wizz Air coronavirus , #avion