Primele concluzii privind explozia de la Azomures: A cedat sudura unei conducte. Incidentul nu a avut impact asupra mediului
Stiri / Azomures
Reprezentantii Combinatului Azomures au anuntat miercuri, 7 iulie, primele concluzii privind cauzele incendiului produs in noaptea de marti spre miercuri in urma caruia un barbat a fost ranit. Potrivit sursei citate, incidentul a fost cauzat de cedarea unei portiuni de sub sudura unei conducte. Comunicatul integral al Azomures Concluzii preliminare ale investigarii evenimentului tehnic. Continua implementarea masurilor care sa limiteze oricand escaladarea unui incident Echipa de investigare a Azomures, impreuna cu autoritatile IGSU Bucuresti, ISU Mures, Garda de Mediu Mures, APM Mures, IPJ Mures si ITM Mures, confirma ca evenimentul de astazi a fost generat de cedarea unei portiunii de sub sudura unei conducte. Conducta la care a aparut avaria face parte dintr-un sistem de conducte autorizat ISCIR pentru functionare in data de 30.07.2013, avand ultima verificare tehnica in utilizare in data de 16.01.2019, si scadenta ...
Tanczos Barna, dupa explozia de la Azomures: "Trebuie sa aflam rapid daca sunt si alte instalatii in tara care prezinta riscuri de accident"
Miercuri, 07 Iulie 2021, ora 12:17 - Tanczos Barna, dupa explozia de la Azomures: "Trebuie sa aflam rapid daca sunt si alte instalatii in tara care prezinta riscuri de accident"
Stiri / Azomures
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a reactionat pe Facebook, dupa explozia de la Azomures. Acesta a precizat ca a propus Guvernului sa se vaca o verificare comuna a GNM, IGSU si ISCIR pentru a se vedea daca mai sunt si alte instalatii din tara care sa prezinte risc de explozie. Constatam ca am avut trei incidente majore in doar cateva zile si trebuie sa aflam rapid daca este doar o...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Azomures . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Azomures.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Azomures, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.