Bataie intre interlopi in Capitala: Doi barbati au ajuns raniti grav la spital

Vineri, 10 Ianuarie 2020, ora 18:28
18521 citiri
Bataie intre interlopi in Capitala: Doi barbati au ajuns raniti grav la spital
Foto: Arhiva Ziare.com

Un conflict violent a avut loc joi seara, in Capitala, intre doua grupuri de interlopi, una cu legaturi cu Gruparea sportivilor, doua persoane ajungand la spital in stare grava. Doi dintre cei implicati in conflict sunt cercetati pentru tentativa de omor.

"La data de 9 ianuarie, in jurul orei 22:00, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata prin apel la 112 cu privire la faptul ca la doua unitati spitalicesti din Bucuresti s-au prezentat doi barbati raniti, cel mai probabil ca urmare a unei altercatii", anunta Politia Capitalei.

Protagonistii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong si Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din ancheta pentru News.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o suma de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord sa-i achite o parte din bani si l-a chemat sa-i faca plata, locul de intalnire ales fiind unul public.

Joe, fost boxer, insotit de citiva prieteni, l-a asteptat pe Bebino la locul de intalnire, care fusese ales de adversari intr-un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino, insotit de apropiati a sosit, a inceput bataia, ajungandu-se ca ambele tabere sa faca uz de arme albe.

Conform surselor citate, un tanar ar fi fost ranit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la randul sau ar fi fost ranit cu sabia de Cezar Petcu - Joe. Incercand sa se apare, Bebino si-a pierdut un deget. O a doua lovitura cu sabia a primit-o in spate. Ambele victime au ajuns de urgenta la Spitalul Sf. Pantelimon, unde in scurt timp s-au adunat zeci de apropiati. Pentru Bebino au venit, in afara de tatal sau, membri marcanti ai gruparii Sportivilor.

Pentru a preveni un al doilea conflict violent, la fata locului au intrevenit, in forta, trupele speciale ale Politiei Capitalei, iar mai multe persoane aflate in curtea spitalului au fost ridicate.

Atat Cezar Petcu, cat si Emil Marius Alecu, zis Bebino, sunt acum acuzati de tentativa de omor, insa ancheta este abia la inceput, urmand sa fie identificate toate persoanele care au participat la conflict.

De altfel si Politia Capitalei anunta intr-un comunicat ca, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, Serviciul Omoruri face cercetari pentru doua infractiuni de tentativa de omor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#bataie interlopi bucuresti, #bataie interlopi capitala , #bataie