Ziare.com

"Bataie" pe Corpul de Control al lui Boc: Din 33 de candidati au ramas 13

de Elena Enache
Miercuri, 18 Martie 2009, ora 17:14

   

"Bataie" pe Corpul de Control al lui Boc: Din 33 de candidati au ramas 13
Dintre cele 33 de persoane care si-au depus dosarul pentru a ocupa un post in cadrul Corpului de Control al primului-ministru, doar 13 au trecut de proba scrisa, desfasurata miercuri.

Astfel, 33 de persoane si-au depus candidatura, dar la proba scrisa s-au prezentat doar 30. Dintre acestia, numai 13 au obtinut nota 7, conditie obligatorie pentru a putea participa la etapa urmatoare, interviul, arata un comunicat al Secretariatului General al Guvernului.

Examenul a constat intr-un test grila cu 20 de intrebari din bibliografia afisata pe pagina de Internet a Secretariatului General al Guvernului (SGG) www.sgg.ro si la avizierul institutiei.

Plicurile cu subiecte au fost sigilate si s-au deschis in sala de examen. Testul s-a sustinut pe foi cu colt inchis care, dupa incheierea termenului de realizare a probei au fost corectate in fata candidatilor, dupa care s-au desigilat si au fost identificati titularii.

Rezultatele de la proba scrisa de astazi sunt afisate la sediul SGG, iar termenul de contestatie este de 24 de ore. Dupa solutionarea eventualelor contestatii, rezultatele finale ale probei scrise vor fi afisate si se va stabili data interviului pentru saptamana viitoare.

Candidatii admisi dupa proba interviului urmeaza sa fie supusi votului de incredere al Primului-Ministru.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1426 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

dddddd

adica treci examenul,dar daca nu-i place limbricului freza ta,nu ai postul? hai sikktirrrr!!!

 

limbricul numarul 1 pe acest forum este

ghilotina.comentariile ei sunt searbade, fara gust si miros

ghilotina !

trebuie sa-ti schimbi nikname

profesionisti

care destept se duce sa candideze pt un post care se va desfiinta cum pleaca Premierul ? Oare exista profesionisti pregatiti sa stea cu bagajul facut tot timpul ? eu nu cred !!! Solutia pentru aceste posturi politice este angajarea unor matracuci de forma si apelarea la experti externi pentru elucidarea unor probleme grave.....si asta doar in cazul in care se doreste a se face treaba.

 

Daca in America se poate , la noi de ce nu ar fi posibil !?

Sunt majori si stiu ce fac ; pe de alta parte , "prind" toate lacunele legislative si vor avea o expertiza deloc de neglijat .
Oricand , oriunde ar putea fi angajati ; sau vor putea sa-si deschida birouri de consultanta .
Numai avantaje .

ssssasasasasa

Plici pentru limbrici? Mai..prigeoana,e buna!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor