Incident la Tribunalul Galati, intre sotia lui Mircea Toader si fiul deputatului Florin Paslaru

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 14:50
4416 citiri
Incident la Tribunalul Galati, intre sotia lui Mircea Toader si fiul deputatului Florin Paslaru
Foto: bzi.ro

Sotia liderului PDL Mircea Toader sustine ca a fost bruscata, joi, pe holurile Curtii de Apel Galati, de fiul deputatului PSD Florin Paslaru, in timp ce Alexandru Paslaru afirma ca nu o cunoste pe Domnica Toader si considera ca prin aceste actiuni se doreste periclitarea imaginii tatalui sau.

Domnica Toader, sotia deputatului Mircea Toader, sustine ca a fost bruscata de un barbat care filma pe holul Curtii de Apel, despre care a aflat ulterior ca este fiul deputatului PSD Florin Paslaru.

"Am observat ca un barbat filma pe hol cu telefonul mobil - eram eu, doamna avocat Elenina Nicut si mai multe persoane. Le-am spus jandarmilor sa-l legitimeze, dar s-a opus si a inceput sa ne impinga pe toti cei de acolo, apoi a fugit. Nu stiu de ce a vrut sa ne filmeze", a declarat avocata Domnica Toader, contactata telefonic.

Ea a precizat ca ulterior a aflat ca barbatul respectiv este fiul deputatului PSD Florin Paslaru si a facut o cerere catre presedintele Curtii de Apel Galati pentru pastrarea inregistrarilor de pe camerele de supraveghere.

La randul sau, Alexandru Paslaru, fiul deputatului PSD Florin Paslaru, a declarat, joi, referindu-se la acuzatia sotiei parlamentarului PDL, ca nu o cunoste pe Domnica Toader si considera ca prin aceste actiuni se doreste periclitarea imaginii tatalui sau.

"Am fost impreuna cu avocatul la arhiva, moment in care o doamna - pentru ca eu personal nu o cunosc pe dna Toader - o doamna blonda a venit la mine si a inceput sa imi ceara sa ii arat telefonul sub pretextul ca as fi fotografiat-o pe dansa, eu pe dansa am vazut-o in ziua respectiva pentru prima data in viata mea. Moment in care avocatul mi-a spus sa nu dau telefonul, ca este un abuz, nu are niciun drept dansa sa-mi ceara telefonul personal sa se uite in el.

Incercand sa plec ca sa nu creez un scandal, dansa m-a tras de haine, mi-a rupt sacoul, moment in care am tras un pic mai tare de umar, m-am smucit, s-a rupt sacoul, am plecat. Asta a fost tot. Ceea ce banuiesc ca pot sa confirme si filmarile din cadrul institutiei, de pe holurile tribunalului", a spus Alexandru Paslaru, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Intrebat de ce ar fi putut avea aceasta reactie sotia deputatului democrat-liberal Mircea Toader, Alexandru Paslaru a afirmat ca "probabil vor sa ii strice imaginea prin aceste lucruri".

Referitor la existenta unui conflict intre Florin Paslaru si Mircea Toader, fiul deputatului a spus ca nu cunoste acest lucru.

"Din ce cunosc eu, nu. Eu nu sunt implicat in politica, ca atare eu nu stiu linia aceasta daca exista un conflict intre tata si dansul (Mircea Toader - n.red), daca au fost conflicte, nu am nicio idee", a explicat Alexandru Paslaru, acesta fiind acuzat de sotia deputatului PDL Mircea Toader cum ca ar fi lovit-o.

Luni, Tribunalul Galati a admis contestatiile depuse de seful PDL Galati, Doru Resmerita, si de o alta persoana impotriva candidaturii deputatului Florin Paslaru, dar a doua zi, ultima de inscriere a candidaturilor la alegeri, magistratii Curtii de Apel Galati au admis recursul deputatului PSD Florin Paslaru, astfel incat acesta poate candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare.

Deputatul PSD Florin Paslaru poate candida pentru un nou mandat - decizia instantei

In 7 noiembrie 2011, Agentia Nationala de Integritate a constatat faptul ca Florin Costin Paslaru, deputat, a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea fiului sau, Florin Alexandru Ioan Paslaru, incepand cu anul 2009, in cadrul Biroului Parlamentar - Circumscriptia electorala nr. 18 Galati, incalcand, astfel, prevederile Legii 161/2003.

ANI a dispus si sesizarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu privire la posibila savarsire de catre Florin Costin Paslaru a infractiunii de conflict de interese. Totodata, ANI a cerut in mai multe randuri Parlamentului revocarea din functie a lui Paslaru, ca urmare a ramanerii irevocabile a deciziilor privind incalcarea legii de catre acesta.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#fiu deputat Paslaru bataie, #paslaru batut sotie Mircea Toader , #bataie