Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tanar din Cluj-Napoca, batut cu bestialitate de doi adolescenti - agresorii au fost retinuti (Video)

Marti, 30 August 2016, ora 08:51
10073 citiri
Tanar din Cluj-Napoca, batut cu bestialitate de doi adolescenti - agresorii au fost retinuti (Video)
Foto: Captura YouTube/IBOGlox RR

Un filmulet aparut luni pe Internet prezinta scene cumplite in care un tanar in varsta de 18 ani este batut cu bestialitate de alti doi baieti, pe o strada din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc duminica, iar victima a mers la Politie luni si a depus plangere penala. Cei doi batausi au fost prinsi si retinuti luni seara.

Pe inregistrarea publicata pe Internet se poate vedea cum cei doi agresori il lovesc pe tanar, cu pumnii si picioarele, in abdomen si in cap. Nu se opresc nici cand victima incepe sa sangereze.

In tot acest timp, tanarul sta intins pe jos, incercand sa isi protejeze capul cu mainile. Scenele cumplite au avut loc pe strada Fabricii de Zahar din Cluj-Napoca si au fost filmate de un al treilea baiat.

Politistii s-au sesizat din oficiu in acest caz, dupa ce au vazut filmuletul pe Internet, iar ulterior tanarul batut a mers la Politie si a depus plangere penala impotriva agresorilor.

"Victima, in varsta de 18 ani, a depus plangere in dupa-amiaza zilei de luni. Dupa incident, aceasta a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente, unde primeste ingrijiri medicale. Cercetarile se fac pentru infractiuni contra integritatii corporale, dar in functie de raportul medico-legal se va stabili incadrarea juridica", a declarat Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj.

In prezent, tanarul de 18 ani este sub supravegherea medicilor, care vor stabili daca loviturile i-au pus in pericol viata.

In functie de numarul de zile de spitalizare si a gravitatii loviturilor, agresorii ar putea fi cercetati chiar si pentru tentativa de omor. Acum, cei doi batausi sunt acuzati de loviri sau alte violente si vor ajunge in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

"Cu putin timp in urma, cei doi tineri din Cluj au fost retinuti de politisti pentru loviri sau alte violente, urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva", a anuntat Politia Romana pe pagina de Facebook.

De asemenea, Politia multumeste oamenilor pentru implicare, in conditiile in care inregistrarea cu tanarul batut a fost distribuita pe Facebook de sute de persoane, astfel incat identificarea agresorilor sa fie cat mai rapida.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#tanar batut Cluj, #batut Cluj retinuti , #bataie