”Blue monday” 2022. De ce este considerată cea mai depresivă zi din an data de 17 ianuarie 2022
Stiri / Blue Monday
Luni, 17 ianuarie 2022, este ”Blue monday”, considerată cea mai tristă zi din an. Teoria despre această zi a fost lansată în 2005 de psihologul britanic Cliff Arnall, care a avut rolul de tutore la Centrul pentru Învățare Permanentă al Universității Cardiff. Acesta a creat o formulă matematică elaborată special pentru a ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Blue Monday . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Blue Monday.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Blue Monday, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.