Serban Ionescu s-a externat la cerere, fara un diagnostic oficial

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 21:56
13097 citiri
Serban Ionescu s-a externat la cerere, fara un diagnostic oficial

Serban Ionescu a fost externat, miercuri, de la Spitalul SRI, la cererea sa. Cazul sau a luat o mare amploare mediatica, dar directorul Institutului Cantacuzino sustine ca este posibil ca actorul sa nu fi fost diagnosticat corect.

Jurnalistii de la emisiunea Observator a postului Antena1 spun ca actorul a fost preluat in grija de catre familie.

Directorul Institutului Cantacuzino a declarat pentru sursa citata ca doctorii nu au urmat toti pasii pentru diagnosticarea corecta a bolii si asta in ciuda declaratiilor contrare date de ministrul Sanatatii.

Medicul a subliniat faptul ca doar la Institutul Cantacuzino se poate diagnostica precis boala Lyme, pentru ca ea poate interfera cu alte suferinte ale pacientului, dar aici nu a ajuns nicio proba a actorului.

"Avem intreaga capacitate de a rezolva aceste tipuri de analize, in masura in care sunt necesare. Pana in data de azi nu am primit nicio proba in ceea ce il priveste pe Serban Ionescu", a declarat Radu Iordachel, la Antena 1.

Reprezentantii din Ministerul Sanatatii au declarat saptamana trecuta ca s-a facut tot ce e posibil pentru actor, dar acesta nu poate fi tratat in Romania si trebuie transportat la o clinica din strainate.

Impresionati de cazul lui Serban Ionescu, membrii Guvernului Ponta au decis sa scoata circa 90.000 de lei din fondul de rezerva pentru tratamentul acestuia peste hotare. Ministerul Sanatatii urmeaza sa aleaga intre trei clinici unde actorul ar putea sa fie ingrijit si, conform sursei citate, Serban Ionescu a transmis ministerului unde si-ar dori sa fie trimis.

De asemenea, mai multi artisti au hotarat sa organizeze un spectacol pentru a strange fonduri care sa il ajute pe actorul suspect de boala Lyme, transmisa prin muscatura de capuse.

#Serban Ionescu externat, #Serban Ionescu Lyme capusa, #Serban Ionescu muscat capusa , #capusa