438 topuri de hartie si 115 DVD-uri pentru o copie a dosarului Revolutiei

Luni, 21 Septembrie 2009, ora 20:27
1655 citiri
438 topuri de hartie si 115 DVD-uri pentru o copie a dosarului Revolutiei

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a folosit, pentru copierea dosarului Revolutiei care urmeaza a fi trimis la CEDO, 435 topuri A4, trei topuri A3, 21 de cartuse de toner si 115 DVD-uri.

Totodata, a fost nevoie de 16 interventii de service.

60 de angajati ai Parchetului General au lucrat la copierea celor 1000 de volume ale intregului dosar, in doua schimburi, fiind nevoie si de ore suplimentare.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a folosit 27 de copiatoare pentru a xeroxa actele.

Procurorul general al Romaniei a dispus copierea tuturor actelor din dosarul Revolutiei pentru a fi trimise la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in urma discutiilor avute cu Asociatia 21 Decembrie si cu ministrul Justitiei.

Presedintele Traian Basescu primise pe 8 septembrie, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Asociatiei 21 Decembrie condusa de Teodor Maries, din care au facut parte avocatii Antonie Popescu si Ionut Matei, vicepresedintele Aliante Civice, Sorin Iliesiu, dar si fostul procuror militar Dan Voinea, impreuna cu George Costin, de la Blocul National al Revolutionarilor, si Florian Mihalcea, presedintele Societatii Timisoara.

La discutie au fost prezenti premierul Emil Boc, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, procurorul general Laura Codruta Kovesi, vicepresedintele CSM, Bogdan Licu, si agentul guvernamental al Romaniei la CEDO, Razvan Radu.

Seful statului a decis, dupa ce a ascultat mai bine de o ora si jumatate problemele revolutionarilor, sa ceara institutiilor abilitate sa grabeasca rezolvarea dosarului Revolutiei si, constatand ca generalul Dan Voinea se bucura de increderea revolutionarilor, a decis sa gaseasca o solutie legala pentru ca acesta sa reia lucrul la dosar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#dosar Revolutie CEDO, #copie dosar Revolutie, #proces Revolutie CEDO , #CEDO
Comentarii
E
ENE VIOREL
rank 1
Impostorii de la Curtea presedintelui Basescu - Maries, Iliesiu, Tismaneanu