Ziare.com

Document exclusiv - Dovada admiterii in principiu a sesizarii facute de L.C. Kovesi la CEDO

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Vineri, 01 Februarie 2019, ora 08:41

   

Document exclusiv - Dovada admiterii in principiu a sesizarii facute de L.C. Kovesi la CEDO
Plangerea facuta de Laura Codruta Kovesi la CEDO privind modul de revocare din functia de sef al DNA a trecut de completul de unic judecator (judecatorul raportor), deci a fost admisa in principiu, afirma avocata dnei Kovesi, Nicoleta Popescu, specializata pe cazuistica CEDO.

"Plangerea a trecut de o prima etapa - filtrajul, unde se opresc intre 90-95% din plangeri, nu a fost declarata vadit inadmisibila si a trecut intr-o etapa superioara".

Precizarile vin dupa ce in ultimele zile, in spatiul public si in anumite media s-a sustinut intens ca, de fapt, plangerea dnei Kovesi nu ar fi fost admisa in principiu de CEDO, fiind invocate un raspuns al CEDO care nu spunea nimic de admiterea in principiu si faptul ca la multiple cautari pe portalul CEDO, nu este returnat niciun rezultat privind cazul fostei sefe a DNA.

Pentru intelegerea exacta a situatiei, avocata Nicoleta Popescu a pus la dispozitia Ziare.com documentul de admitere in principiu primit de LCK de la CEDO si, pentru comparatie, un document care reprezinta o instiintare de respingere pentru inadmisibilitate."Daca ne aflam in situatia de inadmisibilitate primeam o scrisoare - in termen de 3 luni de la inregistrare - in care eram anuntata ca intr-un complet de unic judecator plangerea a fost declarata inadmisibila (a se vedea exemplul de scrisoare atasat) ".

Numai cererile admise in principiu primesc codul de bare care se vede in documentul referitor la cererea dnei Kovesi. "Nicio cerere nu primeste cod de bare daca nu trece de filtraj", spune dna Popescu.


Unele confuzii, voite sau nu, in spatiul public provin din faptul ca procedura CEDO s-a schimbat, dupa cum explica avocata Nicoleta Popescu:

"In prezent, Curtea nu mai decide separat asupra admisibilitatii unei plangeri. Admisibilitatea plangerii este unita cu fondul cauzei, iar Curtea le analizeaza, in prezenta procedura, intotdeauna impreuna. In vechea procedura, Curtea analiza si separat admisibilitatea, insa in prezent nu o mai face.

Pe vechea procedura, toata lumea primea coduri de bare si astepta ani de zile pana cand primea o inadmisibilitate. Acum inadmisiblitatea se da in primele trei luni si cele care trec de filtru primesc cod de bare".

La acest moment, plangerea a trecut de filtraj, iar Curtea a apreciat ca plangerea indeplineste prevederile art. 47 din Regulamentul Curtii. Asta inseamna admisibilitate de principiu.

Art. 47 prevede: "Continutul unei cereri individuale:

1. Orice cerere formulata in temeiul art. 34 din Conventie se face pe formularul pus la dispozitie de grefa, daca presedintele sectiei investite cu solutionarea ei nu hotaraste altfel.

Formularul cuprinde: (a) numele, data nasterii, nationalitatea, sexul, ocupatia si adresa reclamantului; (b) numele, ocupatia si adresa reprezentantului, daca este cazul; (c) partea sau partile contractante impotriva (careia) carora este indreptata cererea; (d) o expunere succinta a faptelor; (e) o expunere succinta a pretinsei sau a pretinselor incalcari ale Conventiei si a argumentelor pertinente; (f) o expunere succinta privind respectarea de catre reclamant a conditiilor de admisibilitate prevazute de art. 35 alin. 1 din Conventie (epuizarea cailor de recurs interne si respectarea termenului de sase luni); (g) obiectul cererii; si va fi insotit de (h) copii de pe toate documentele pertinente, in special de pe hotarari judecatoresti sau de alta natura, privitoare la obiectul cererii.

2. In plus, reclamantul trebuie: (a) sa prezinte toate elementele, in special documentele si deciziile citate la alin. 1 lit. h al prezentului articol, care dau posibilitatea de a stabili daca au fost indeplinite conditiile de admisibilitate prevazute in art. 35 alin. 1 din Conventie (epuizarea cailor de recurs interne si respectarea termenului de sase luni); si (b) sa mentioneze daca a supus plangerea sa unei alte instante internationale de ancheta sau de reglementare a diferendelor".


Dupa ce a trecut de filtraj, cererea ajunge fie la un complet de 3 judecatori, daca e simpla, repetitiva, sau de 7 judecatori, daca e complexa.In ce priveste acuzatiile ca plangerea dnei Kovesi nu apare in cautarile de pe siteul CEDO, avocata Nicoleta Popescu precizeaza ca "motorul de cautare al CEDO, HUDOC, este diferit de ECRIS si in el nu apar plangerile in stadiul in care se afla plangerea dnei Kovesi, ci doar decizii (atunci cand Curtea considera ca nu a fost incalcata Conventia Europeana) si hotarari (cand Curtea constata ca un stat a incalcat Conventia Europeana).

Cauza dnei Kovesi nu a fost finalizata, astfel incat nu exista o decizie sau o hotarare care sa fie publicata in HUDOC". Din acelasi motiv, cauza dnei Kovesi nu apare nici in sectiunea Press Release.

Cererea, intr-adevar, inca nu a fost comunicata Guvernului Romaniei. Nu exista in Regulamentul Curtii un termen in care sa fie comunicata, spune dna Popescu.

Nicoleta Popescu, avocat al Baroului Bucuresti, este considerata una dintre cele mai bune specialiste in dosare CEDO, unde a castigat pana acum 26 de cazuri:

Velcea si Mazare c. Romaniei (cererea nr. 64301/01);
Carabulea c. Romaniei (cererea nr. 45661/99);
Davidescu c. Romaniei (cererea nr. 2252/02);
Iordache c. Romaniei (cererea nr. 6817/02);
Pop Floarea c. Romaniei (cererea nr. 63101/00);
Pilot Service Constanta c. Romaniei (cererea nr. 1477/02);
Pantea c. Romaniei (cererea nr. 5050/02);
Parohia Greco-Catolica Sfantul Vasile Polona c. Romaniei (cererea nr. 65965/01);
Parohia Greco-Catolica Sfantul Sambata Bihor c. Romaniei (cererea nr. 48107/99);
Stroia c. Romaniei (cererea nr. 26449/04);
Ion Georgeta c. Romaniei (cererea nr. 28121/04)
Marian Nita c. Romaniei (cererea nr. 28162/05);
Rosioru c. Romaniei (cererea nr.37554/06);
Munteanu c. Romaniei (cererea nr.13111/05);
Predica c. Romaniei (cererea nr.42344/07);
Dragan c. Romaniei (cererea nr.65158/09);
Costel Popa c. Romaniei (cererea nr. 47558/10);
Stepanian c. Romaniei (cererea nr.60103/11);
DMD c. Romaniei (cererea nr.23022/13);
Marinescu c. Romaniei (cererea nr.68842/13);
Stanciu c. Romaniei (cererea nr.70040/13);
Vaida c. Romaniei (cererea nr.45632/14);
Cucu c. Romaniei (cererea nr.22362/06);
Raducanu c. Romaniei (cererea nr. 17187/05);
Radulescu c. Romaniei (32800/12);
Nenciu c. Romaniei (cererea nr.65980/13)


Ce reclama Kovesi

Amintim ca Laura Codruta Kovesi sustine in plangerea adresata CEDO ca procedura de revocare a incalcat drepturile omului pentru ca nu a avut calitatea de parte in conflictul solutionat de instanta constitutionala, nu a fost citata in fata Curtii Constitutionale si nu a avut posibilitatea de a avea cel putin calitatea de intervenienta pentru a exprima un punct de vedere in apararea sa.

In plus, deciziile CCR nu pot fi contestate, potrivit legislatiei din Romania.

"Am formulat in luna decembrie 2018 o plangere, in nume personal, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in care am aratat ca au fost incalcate mai multe drepturi prevazute in Conventia Europeana a Drepturilor Omului in ceea ce priveste revocarea din functia de procuror sef al DNA ca urmare a Deciziei nr.358 din 30 mai 2018 pronuntata de Curtea Constitutionala", a declarat Kovesi.

In 30 mai, Curtea Constitutionala a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedintele Klaus Iohannis, generat de refuzul sefului statului de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

CCR a stabilit ca, pentru solutionarea acestui conflict, presedintele urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA.

Citeste si: Cum ar putea face Kovesi din nou istorie. Tribunalul CCR, la judecata CEDO
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Kovesi CEDO admitere filtru
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 28890 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
35 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Acest "proces" este inceputul sfarsitului pentru ministrul justitiei

si pentru premierul Romaniei.
Pasul urmator va fi candidatura doamnei Kovesi in justitia europeana.
Un succes al doamnei Kovesi (care pare cat se poate de credibil) va exploda complet atacurile la statul de drept si va ajuta la restaurarea lui (prin eliminarea tuturor parazitilor infiltrati in toate structurile statului).

 

Au inceput sa tremure tare de tot mafiotii psd-isti in frunte cu

drakknea ! Pana la alegerile europene vor cadea toti mafiotii si postacii lor ...

 

O prostie

Are numar de inregistrare. Asa si? Kovesi isi face tara de ras impreuna cu Macovei si vor ajunge la gunoiul istoriei.

 

TARA? Ce spui bre, chiar asa?

Da'ce, tara e GIO-Dragnea?
E Ciordache, Tumorel, Nicolichea, CapDeGuma, Mitraliera?
E gasca lu' Dorleanu?
Astia sunt dejectiile Romaniei, care-si au locul doar in puscarie!

O prostie

Nu e nici Dragnea, nici Kovesi, etc.
Cand plecam pe afara o sa avem eticheta de corupti pentru ca noi romanii ne consideram asa.
Ciorditori exista si in Germania si in Franta, diferenta e ca la ei bunul simt in spatiul public e mai mare.
In rest poti sta linistit cu justitia in gura de dimineata pana seara.
Diferenta o vedem la vot nu pe site.

o prostie

intr-adevar o mare aberatie. se vede votantul psd-ist din panseul cu "Ciorditori exista si in Germania si in Franta"
da dar nu sunt votati in guvern si nu dau legi sa faca furatul legal si sa-si scoata amicii prinsi din puscarie. avem eticheta de corupti pentru ca reprezentantii nostri, guvernul, sunt corupti, fura, si sunt mandrii ca fura. psd-ul cu cirditorii si sustinatorii lor sunt o rusine pentru romania si motivul etichetei de coruptie. nu e o chestie de perceptie, e realitatea votata in 2016

 

...

Păi care este dovada, codul de bare? Serios? Pe bune?
Doamna Dogioiu, atata slugărnicie, intrebarea este, pentru CE? Ce mama jurnalismului a făcut această individă pentru anticorupția din Romania? Dumneavoastră chiar nu vedeți ce iese la iveală din DNA, fiind aproape de desființare, mulți procurori "de elită" fiind dați afară?

Dupa Ioana Dogioiu,daca cererea e primita la

registratura,musai trebuie sa fie si aprobata.

movici are dreptate !

,,Romanii sunt de mult etichetati ca hoti corupti cersetori sau simplu " tzigani,,spune movici.
Dupa ce Ceausescu a declarat ca invazia Cehslovaciei a fost o gresala ,tot sistemul sovietic de atunci a inceput denigrarea Romaniei.
Toate tarile satelite ale URSS,toate partidele comuniste din toata lumea, toti spionii rusi , au inceput denigrarea Romaniei. Si spionii din Romania au contribuit la denigrarea Romaniei.
LARRY WATTS ,in cartea sa ,,Fereste-ma ,doamne de prieteni,,.Romania era o tinta in cadrul INTERKIT lansata oficial.
Scala coplesitoare a unui asemenea efort a avut o implicatii devastatoare ,care nu avea o influenta intr-tara care nu avea influenta strategica a Chinei.
Chiar dupa revolutie ramasitele comuniste cuntinua si acum sa denigreze tara. In multe tari romanii sint considerati RRomi(fostii tigani)
Acum toti imbogatitii ilegali ar vrea sa iasa din UE pentru a nu fi judecati !

Kovesi minte cum respira

Avocata continua aceasta manipulare si prezinta o cerere inregistrata in 2016 si respinsa in2017 cand procedura, cum recunoaste si ea, era diferta. Din scrisoarea lui covesi nu reiese ca a fost admis nimic, insa eu va semnalez alte lucruri grave care se observa:
In primul rand ca timp i-au raspuns prea repede, mod preferential, neegalitate intre justitiabili
Apoi data inregistrarii 28 decembrie, in conditiile in care Registratura CEDO a fost inchisa in perioada 21decembrie-31decembrie 2018

Si Dragnea cu Viorica nu face tara de ras??

Tu trebuie sa fi Prazilian cu nume rusesc daca gandesti asa!
Cata ipocrizie pe Miticii!

Ura a cistigat. Nu a stat la coada ca Ciolos, Maco

vei... Ea si cu Tariceanu peste rind. Ea poate sa minte, sa copieze,sa vorbeasca engleza dar are probleme sa citeasca romaneste. Cit despre avocata ei .....CARAGIALE..LCk de tot turcescu. O sa ma rid..Bravo ptr cei ce cred aceasta stire. Vorba lui Basescu. Ime este sila.

O prostie

O sa planga Tudorel de o eventuala decizie CEDO.Nici nu o sa poata dormi.
Kovesi o sa-l ancheteze pe Macron ca a pus jandarmii sa ii puna pe fuga pe aia cu veste galbene.

 

Tumorel deja plange ca s-a lansat alaturi de GIO-Dragnea

S-a facut de ras si si-a compromis orice viitor, atat universitar cat si politic!
Asa ca, mai incet cu pro-pesedeaua penala!
Si incearca pe vechile nickuri, poate erai mai credibil!

boStane lasa povestile de adormit copii!!!

Asa cererea lui Kovesi a fost inregistrata ,lucru care il face orice secretar care verifica daca sunt toate actele necesare!!!
ATIT!!!
Este drum lung pina departe!!!!

Bravo Kovesi !!!! Tu esti jeanne D' Arc a Romaniei

Prinde-i, ia-le banii, aresteaza-i, poata-i cu catusele prin fata televiziunilor la ore de maxima audienta, leaga-i unul de altul, beleste-i, fa-le sa le piarda cheful de a mai fura si la pensie sa mearga ticalosii cu tramwaiul si sa locuiasca intr-un bloc cu zece etaje. Sa composteze bilete si sa se uite in fiecare seara la Latrina 3, sa vada daca le mai dubleaza cineva pensiile sau le tripleaza alocatiile.

La "gunoiul istoriei"

Nu e prostie sa mergi pana la capat in cautarea dreptatii.
Ce s-a petrecut in Romania ultimilor doi ani nu mai poate fi tolerat. Este un amestec toxic de tradare, prostie, nerusinare, lichelism, impotriva caruia trebuie sa luptam fie si din motivul ca e degradant pentru specia om.

PS: Cu toate eforturile voastre de a rasuci realitatea, Istoria nu poate fi mintita. La "gunoiul istoriei" vor ajunge tradatorii si lichelele lor.

Nu va exista nici o Decizie CEDO

Nu va este greu sa cititi despre curtea Europeana a drepturilor Omului , despre admisibilitatea unei cereri a persoanelor fizice si veti intelege ca poltruca terorist/nazstaKovesi habar nu are despre CEDO.
http://lex.justice.md/md/285802/

Hai ca ai tu ......

Tot prostul crede ca este mare expert in drept. Si-si prezinta dorintele ticaloase ca mari probe indubitabile. Au invatat de la prof.dr.ing.dr.h.c.acad. savant de renume mondial TT, in care probele sunt 20 de pagini de ineptii si tampenii preluate de Latrina 3.

asta este

FAKE NEWS!!!

 

domnu' Bercea,

cainii infractorului dictator si turnator Liviu Nicolae Ceausescu2 Dragnea latra, caravana Cedo trece peste ei.

cum exact e fake news?

ai idee ce inseamna alea doua vorbe englezesti?

Da ceea ce faceti voi trolli zilnic pe ziare.com!!

.

Cum exact e fake news?

Atat l-a dus mintea pe Ahmet.

ahmedinejad@ fake news??

Ca si tine 😊😊7

E foarte simplu

Si in Romania, numai dosarele admise de instante primesc numar !
Mai mult, inregistrarea cererii la CEDO a fost facuta in 9 decembrie 2018 ! De ce ar mai fi inregistrat din nou pe 31.01.2019 ?
Se pare ca mafia PSD si securitatea lui Ceausescu amenintata de justitie a intrat in trepidatii !

 

Repetarea Istoriei, Progresul Romaniei facut cu sprijin extern...

Istoria unei tari frontiera a Imperiului Roman, lasata prada barbarilor odata cu Retragerea Aureliana. Ar fi trebuit ca Dacia sa devina Independenta, CUCERITORUL PLECASE, dar nu s-a intamplat aceasta. In scurt timp, navalirile barbare, Caderea Imperiului Roman de Apus nu au favorizat Restaurarea Regatului Daco-Roman. Incepand cu Mileniul I alte navaliri, apoi caderea Imperiului Roman de Rasarit, Ascensiunea Imperiului Otoman, etc.
SI in tot acest timp a fost ca si cum noi nu am existat. Am inceput a misca dupa anii 1300-1400 . 1000 de ani nimic! Retineti ca nu se gasesc scrieri dacice din perioada anterioara Cuceririi Romane, si foarte rare cele de dupa . La fel stau lucrurile si dupa mileniul I. DE CE?? In mod cert aceste teritorii au fost locuite, sunt mentionate in scrierile altor popoare. Nu in ale noastre. Ce-am facut NOI de-a lungul istoriei? Evident nu mare lucru. Si ACEST defect imens nu umareste de milenii. Ce-am facut in Comunism? Nu mare lucru, iar Caderea Comunismului Romanesc a fost ULTIMA in Europa , istoric vorbind. Ce facem in PostComunism? Aceasta Tara a fost jefuita in 30 de ani cat nu a fost in 2 milenii de toate Imperiile laolalta si s-a facut aceasta in mare parte de romani, dupa 1989! Dracknea, Nastase, Iorgovan, DIP, Ponta, Berceanu, Crin , Voiculescu, Fenechiu, Videanu, Valcov, Blaga, Nicolicea, Serban, Ciordache, Cataniciu, Bostinaru, Weber R, Manda, Tradiceanu, Abramburica, Veorica. TeTea, etc.

Despre TeTea e capitol special. Raul facut tarii de acest monstru fizic si mental e infinit, pentru ca distruge fundamentul natiei, Legea. Puterea lui e egala , daca nu mai mare decat a lui Dracknea.. Ii urmeaza Abramburica, catastrofa inculta ce conduce Ministerul Educatiei. Al doilea pol. Apoi Sanatatea. Si ultimul Armata , si aici dezastru , o armata neechipata , nefinantata, si neinstruita, in general vorbind, desigur sunt si oaze de profesionism aici. Si ca-n orice tara plina de hoti (si cu copii ciungiti si trimisi la furat, si tiganii sunt retateni romani), ignoranti, avem sute de consilieri, zeci de minsitri, prefecti, mii de primari, etc. Mai multi de cat USA, Rusia, China,etc. Si toti hoti si inculti, analfabeti, nu pot lega 2 vorbe cu inteles, dejectii umane aflate in fruntea natiei. Ce fel de popor accepta acestea? EVIDENT unul iesit din Comuna Primitiva or unul complice cu asasinii. In tot acest marasm , aceasta tara se afla sub vremuri apocaliptice de-a dreptul, in colaps economic, indatorata pentru 200 de ani (110 miliarde USD, 59 % PIB , nu 38 % cum spun guvernantii, ei dau numai datoria publica care e 38 %, NU Datoria Externa, care include si datoriile garantate de stat facute de companii private si care e 59 % din PIB si aceasta da solvabilitatea si riscul financiar de tara, avand si pierderi de 7700 miliarde USD in 30 ani), cineva LCK a fost diferit. A iubit si aplicat Legea. Dupa voia lui TeTea , LCK trebuia sa dispara , dar UE o apara.

Adica cei de afara apara ce ar trebui sa aparam noi.
DE CE?

 

E foarte simplu

Mafia PSD ar trebui scoasa in afara legii și intreaga conducere băgată la inchisoare pe ani grei. Dragnea, Dăncilă, Tudorel Toader și alții la fel de toxici pentru Romania ar trebui gratulați cu o condamnare la muncă silnică pe viață și confiscarea tuturor bunurilor și averii dobandite. Din nefericire, asta nu se va intampla și prăbușirea Romaniei intr-o hazna infectă și adancă nu este decat o chestiune de timp. Din pacate, pe romanashi nu-i ajuta nici nivelul de educatie ca sa evite pe ultima suta de metri un asemenea sfarsit sumbru!

Draga Gile,acum cativa ani cand am spus ce zici tu

S-A RAS. Si in timp s-a dovedit ca am avut dreptate. Momentul a fost in special formarea USL si Lovitura de Stat din vara lui 2012. Dar am sustinut cu mult mai devreme, odata cu marile privatizari , in fapt acte de coruptie majora. Vezi in special cazul PETROM. Am lucrat acolo si crede-ma ca am vazut lucruri.

Si acum sunt destui care nu inteleg despre ce e vorba sub explicatia ca stanga trebuie sa existe. Chestiunea e ca PSD nu e IDEOLOGIC FORMAT ci INFRACTIONAL. Si aceasta e o imensa diferenta. PCR a fost ideologic format si Infractional, de asemenea s-a pus ideologic in fruntea URSS, si prin aceasta a devenit automat tradator de tara. De aceea a fost scos in afara Legii in 1924, dupa evenimentele de la Tatar-Bunar. Ceea ce PSD face azi este perfect justificat pentru a fi scos in afara Legii. Pentru ca DISTRUGE LEGEA (Tetea, etc.) SI ECONOMIC (prin Vida, Tradiceanu, Dracknea, etc.). Dar exista BLAT, RECIPROCITATE, se Protejeaza Reciproc Puterea si Opozitia. Vedeti pe cinea cerand Scoaterea PSD in afara Legii? La PNL ma refer de exemplu, ati auzit vreodata pe cineva? Stiu ce zic, am si informatii foarte credibile, pe subiect. Aici e "buba" , si atunci singura sansa e Poporul. Dar acesta e inert. Si ca atare , traim timpuri apocaliptice.
Atat.

Dom'ne, io crez că la procest

advocatii lu dracnea or să demonstreze fără umbră de indoială că atat Codruta, cat si Curtea Ioropeană ie plătiti de Soros si de agenturilii străine, ca să denigreze Romania.

 

Politrucule, ce sa caute Dragnea la CEDO !

Atat de dezumanizati sunteti de politia poliitca iohanista incat orice ati scrie bagati placa cu PSD si Dragnea? Fereasca d=zeu ca acest site sa fie monitorizat de de organisme de aparare a drepturilor omului ca va afceti de ras. Liberttea de exprimare obliga si la cunoasterea temei pentru care vorbesti.

Nici CEDO nu scpa de propaganda politruka a cozilor de topor !

La CEDO nu exista admitere de principiu. Exista doar art.35 care trebuie respectat pentru ca cerea unei persone fizice sa fie admisa.In cazul Kovesi acest articol nu este respectat, deoarece Kovesi nu a respectat in tara " cai de recurs intern", Kovesi nu este parte in nici un proces cu statul roman, dimpotriva Kovesi este o infrActoare dovedita care a adus si mentinut in tara politia politica stalisnit/nazista.
Iata Articolul 35. Conditii de admisibilitate
1. Curtea nu poate fi sesizată decit după epuizarea căilor de recurs interne, asa cum se intelege din principiile de drept international general recunoscute, si intr-un termen de 6 luni, incepind cu data deciziei interne definitive.
2. Curtea nu retine nici o cerere individuală introdusă in aplicarea art. 34, dacă:
a) ea este anonimă; sau
b) ea este in mod esential aceeasi cu o cerere examinată anterior de către Curte sau deja supusă unei alte instante internationale de anchetă sau de reglementare si dacă ea nu contine fapte noi.
3. Curtea declară inadmisibilă orice cerere individuală introdusă in aplicarea art. 34, atunci cind ea consideră cererea incompatibilă cu dispozitiile Conventiei sau ale Protocoalelor sale, in mod vădit nefondată sau abuzivă.
4. Curtea respinge orice cerere pe care o consideră inadmisibilă in aplicarea prezentului articol. Ea poate proceda astfel in orice stadiu al procedurii.
In continuare propagandista E.D vorbeste despre art. 47 din Regulamnetul Curtii cu intentia de a-i insela pe cei care nu cunosc acest Regulement. In baza acestui art.47 din regulamentul curtii, Curtea ii cere avocatei sa trimita date personale ale lui Kovesi si aceasta pentru ca avocata nu stie sa completeze corect o cerere la CEDO. Cat se va mai juca polirruca E.D cu manevre de sorginte nazist/staliste nu stim, dar stim sigur ca va veni vremea scadentei.

 

Pt. totI cei c ecomenteaza aiurea,Vreti sa stiti totul despre CEDO?

cititi aici, daca nu intelegeti ceva putem initia dialogul :

http://lex.justice.md/md/285802/

si regulamentul curtii.

http://www.rasfoiesc.com/legal/legislatie/regulamnetul -Curtii-Europene-a21.php

 

Sa lamurim cele doua adrese ale CEDO,manevrate politic de ED.

1. Prima adresa de la CEDO cere avocatei sa complezxe corect cererea cu datele personale ale lui Kovesi, ceea ce dovedeste ca avocata popescu nu stie sa complșeze corect o cerere la Curte
2. cea de adopua adresa de la Strasbourg din 2017 anunta ca cererea este inadmisibila ,deci respinsa pentru ca incaklca art.34, 35 din Conventie

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor