Ziare.com

CFR a lansat licitatia pentru calea ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Marti, 12 Februarie 2019, ora 16:16

   

CFR a lansat licitatia pentru calea ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni
Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a lansat licitatia pentru achizitia serviciilor de proiectare si executie aferente Fazei I a proiectului de modernizare a liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroportul International Henri Coanda.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, aceasta etapa (Racord C.F. la Terminalul T1) cuprinde construirea unei cai ferate duble in lungime de 2,95 kilometri, un viaduct de 1,52 kilometri care traverseaza DN1, 3 podete, instalatie de centralizare electronica si o statie de calatori la terminalul T1.

Valoarea totala estimata a contractului este de 420,113 milioane de lei fara TVA, din care 402,711 milioane lei pentru executia lucrarilor si 17,402 milioane lei fara TVA pentru servicii de proiectare, sursa de finantare fiind asigurata din Fonduri de Coeziune si Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Durata contractului este de 14 luni, din care 2 luni pentru proiectare si 12 luni pentru executie, la care se adauga 60 de luni perioada de garantie. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 25 martie 2019, deschiderea acestora urmand sa aiba loc in aceeasi zi la ora 15:00.

Anuntul de participare la procedura licitatie deschisa, continand informatii asupra modului de desfasurare a procedurii, precum si documentatia de atribuire, sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP).

Iata de ce Linia de tren Otopeni-Bucuresti nu va fi gata pana la Euro 2020. Mii de suporteri straini risca sa ramana blocati in aeroport
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre CFR licitatie cale ferata Otopeni
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1957 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor