Eleva disparuta din Bucuresti a fost gasita

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 20:03
10093 citiri
Eleva disparuta din Bucuresti a fost gasita
Foto: politiaromana.ro

Eleva de 15 ani din Capitala, cautata de politie in toata tara, a fost gasita.

Iulia Ionescu a fost descoperita teafara, sambata seara, de angajatii CFR, intr-un tren cu care venea de la Suceava.

Fata disparuta "a fost identificata in cursul acestei seri, in jurul orei 16.53, de seful trenului international 383 Moscova - Bucuresti Nord - Sofia, la plecarea din statia Pascani", precizeaza CFR Calatori.

Seful de tren a anuntat imediat organele de Politie, care au urcat in tren in statia

Bacau si au coborat cu tanara la Focsani.

Iulia nu a oferit explicatii pentru fuga de acasa, insa a dat de inteles ca se intoarce de la o manastire, anunta televiziunile de stiri.

Fata a pus pe jar toate autoritatile din Romania. A fost data in urmarire nationala vineri, iar in cadrul Politiei Capitalei a fost formata o celula de criza pentru disparitia ei.

In acest moment, un numar de 26 de copii sunt dati disparuti in Romania, potrivit datelor de pe site-ul oficial al institutiei. Cazul elevei de la Colegiul National "Sfantul Sava" a fost, insa, in atentia tuturor televiziunilor de stiri incepand de vineri dimineata.

Eleva disparuta din Bucuresti: celula de criza si scotocire prin manastiri

Mai mult, dupa ce ministrul interimar de Interne Gabriel Oprea a dispus infiintarea unui punct de comanda la Politia Capitalei, acesta le-a ordonat si structurilor de informatii din minister sa-i ajute pe agenti sa o gaseasca pe adolescenta.

Pana si Biserica a fost implicata, din cauza unor informatii legate de duhovnicul fetei.

Cazul elevei disparute din Bucuresti: Acuzatii la biserica

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a declarat ca duhovnicul Iuliei Ionescu nu a incalcat canoanele si nu a facut nimic care sa i se reproseze.

Stoica a facut aceste precizari intrebat daca, in cadrul Bisericii, va fi chestionat in legatura cu acest caz preotul paroh al Bisericii "Santul Nicolae" Militari, Visarion Alexa, duhovnicul fetei de 15 ani.

Privind faptul ca duhovnicul le-a prezentat politistilor, dupa disparitia fetei, un mail in care aceasta il anunta ca vrea sa plece la manastire, Constantin Stoica a aratat ca sfatul duhovnicului a fost clar acela ca adolescenta sa astepte pana implineste 18 ani pentru a lua o astfel de decizie.

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei a precizat anterior ca nicio manastire ortodoxa nu primeste in monahism minori, iar, daca un minor ar cere gazduire intr-un astfel de lacas, ar fi contactate organele abilitate.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#eleva disparuta gasita tren, #fata disparuta gasita , #CFR