Anaser și Lindon Duduianu, vedete pe internet deși sunt căutați de poliție. ”Jur că nu mai vreau să fiu șmecher niciodată”

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 03:45
7681 citiri
Anaser și Lindon Duduianu, vedete pe internet deși sunt căutați de poliție. ”Jur că nu mai vreau să fiu șmecher niciodată”
Florin și Ștefan Duduianu, pe lista Most Wanted a Poliției Române

Pe prima pagină a listei Most Wanted a Poliției Române încă se află doi membri ai clanului Duduianu, condus până acum un an de celebrul Emi Pian, ucis într-o răfuială plecată de la o partidă de barbut.

Autoritățile caută în prezent nu mai puțin de 56 de infractori periculoși, oameni dați în urmărire pentru crime, violuri, proxenetism, evaziune fiscală, tâlhărie și alte escrocherii. Printre ei sunt nume celebre despre care am tot auzit de ani buni și despre care nu mai știm nimic.

Anaser și Lindon Duduianu, căutați pentru tâlhărie și șantaj

Florin (Anaser) (37 de ani) și Ștefan (Lindon) (26 de ani) Duduianu au fost dați în urmărire după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru tâlhărie și șantaj. Au fost demarate demersurile legate pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.

Faptele datează din iulie 2020, când peste 100 de polițiști din Capitală au făcut 11 percheziții domiciliare în București, Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj.

Totul a pornit de la plângerile maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganul, care au pretins că duduienii le-au luat aproximativ 100.000 de euro cu forța.

Se pare că interlopii aveau o strategie. Când se făceau dedicații, unul striga ”1.000 de euro de la mine pentru X”, asta ca să determine alți oameni de la petreceri să ofere mai mult. Dacă altcineva oferea manelistului 1.500 de euro, suma îi revenea lui Emi Pian.

Câteva săptămâni mai târziu, Emi Pian era ucis într-un scandal pornit de la o partidă de barbut, în cartierul Giulești din Capitală.

Anaser declară pe TikTok că nu mai vrea să fie șmecher

Deși știe că poliția ar trebui să fie pe urmele lui, Anaser nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare. El este un influencer pe TikTok, cu zeci de mii de urmăritori. Recent, a ținut o întreagă prelegere despre faptul că nu mai vrea să fie șmecher.

”Aș avea un anunț despre tot ceea ce înseamnă planeta asta, Terra. Jur că vreau să declar în premieră ceea ce vreau să vă spun acum. Eu, Anaser Duduianu, din momentul de față, jur că nu mai vreau să mai fiu șmecher niciodată.

Poate cu toții vă întrebați de ce nu mai vreau eu să fiu șmecher. Dacă în zilele noastre, tot ceea ce înseamnă fraier posibil existent a devenit șmecher și ca să fii șmecher în zilele noastre, mai exact anul ’21, secolul 21, mileniul trei, trebuie să colaborezi cu Poliția Capitalei cu DIICOT și DNA”, a spus Anaser Duduianu într-un video publicat pe 14 noiembrie.

Lindon îi transmite urări lui Anaser de ziua lui

Și Lindon Duduianu obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare. Pe 13 noiembrie, Ștefan Duduianu i-a transmis ”La mulți ani” fratelui său, Florin Duduianu, postând o poză cu ei doi în fața unei case.

Anaser și Stefan Duduianu au trecut prin Marea Britanie

Anul trecut, la ceva vreme după ce a apărut în lista de infractori căutați de Poliția Română, Florin Duduianu (Anaser) a postat pe rețelele de socializare filmulețe video din Marea Britanie. Unul dintre acestea era filmat într-o parcare unde finul său l-a așteptat cu șampanie.

Acum, acele postări nu mai sunt disponibile pe internet.

Tot acolo ar fi ajuns și Ștefan Duduianu.

Se pare că ulterior ar fi părăsit această țară.

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai sângeroase din București

Clanul Duduianu este considerat printre cele mai violente din București. Membrii grupării de crimă organizată nu ezită să-și expună în mod public opulența, pe rețelele de socializare: vile luxoase, mașini scumpe sau petreceri fastuoase.

Însă după moartea lui Florin Mototolea (Emi Pian), gruparea pare să se afle în derivă. Mai mult, clanul a mai suferit o pierdere anul trecut. În decembrie 2020 a murit și tatăl lui Emi Pian. Acesta a decedat în închisoare, la Penitenciarul Spital Mioveni, unde era internat de ceva vreme. Ar fi făcut infarct pe 1 decembrie.

Grațian și Ciprian Duduianu, aflați în penitenciar după ce l-au atacat pe cel care le-a ucis fratele, au fost lăsați sa vină la înmormântarea tatălui lor.

Niculae nu este singurul lider al Duduienilor care a murit în timp ce executa o pedeapsă cu închisoarea. Frații săi, "Faraonul" și "Împăratul", au decedat tot după gratii.

Povestea clanului Duduianu

Povestea clanului Duduienilor începe încă de la sfârșitul anilor '80 în comuna Sintești (Ilfov), "raiul" furturilor de fier vechi. Pentru că localitatea era prea mică pentru ambițiile lor, frații Ion, Cristofor și Niculae Duduianu- tatăl lui Florin Mototolea și-au unit forțele și au intrat în "afaceri" în Pantelimon- Sectorul 2 al Capitalei. În această acțiune nu au venit singuri, ci însoțiți de alte facțiuni ale familiei. În caz de nevoie aveau ajutoare la îndemână.

Ferocitatea acestora au dus imediat clanul pe lista celor mai periculoase grupări infracționale din Capitală. Dacă, la început, se ocupau cu furturi de fier vechi sau de spargeri de locuințe, clanul Duduianu s-a făcut un renume din infracțiuni comise cu violență. Au mai fost săltați pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj.

Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#anaser duduianu, #stefan duduianu, #Most Wanted , #clan interlopi