Cum va fi vremea de Craciun. Meteorologii au anuntat unde va ninge

Sambata, 28 Noiembrie 2020, ora 07:28
9041 citiri
Cum va fi vremea de Craciun. Meteorologii au anuntat unde va ninge
FOTO: Pixabay.com

Toata lumea viseaza la un Craciun cu zapada, dar oare vom avea parte de ninsori? Administratia Nationala de Meteorologie a prezentat estimarile evolutiei vremii pentru urmatoarele patru saptamani, adica in perioada 30 noiembrie - 28 decembrie.

Temperaturile in urmatoarele patru saptamani vor fi mai ridicate decat cele specifice primei luni de iarna. Prognoza meteo in decembrie, transmisa vineri de meteorologi estimeaza ca in saptamana de Craciun vor fi temperaturi mai ridicate si va ploua.

Saptamana 30 noiembrie - 7 decembrie

Saptamana viitoare va fi singura din acest interval de prognoza in care va fi mai frig. Valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice pentru aceasta perioada, in regiunile vestice, nord-vestice si la munte, iar in rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Precipitatiile vor fi excedentare in regiunile extracarpatice, dar mai ales in zona versantilor sudici ai Carpatilor Meridionali. In restul tarii cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil local deficitare in regiunile nord-vestice

Saptamana 7 - 14 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica pozitiva usor mai accentuata in regiunile sud-estice.

Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile sudice si in zonele montane aferente, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Saptamana 14 - 21 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Precicipitatiile vor fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, posibil usor excedentar, local, in regiunile sudice.

Saptamana 21 - 28 decembrie

Temperaturile vor fi usor mai ridicate fata de cele specifice acestei perioade, lin intreaga tara. Maximele vor urca spre 7 grade Celsius. Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare in jumatatea sudica a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vremea Craciun, #meteo craciun, #ninsoare craciun, #prognoza meteo decembrie , #cod galben